Cercar

Competicions Rànking FCD

Rànquing FCD Destí World Masters 2020: resultats

Us informem que un cop realitzada consulta i degut a la normativa WDF, sobre la disponibilitat de les places per classificar esportistes al World Masters, hem de donar per finalitzat el Rànquing FCD 2020.

Es repartiran les places amb els esportistes millor classificats que hagin participat en tots els (4) puntuables que es van poder celebrar i les beques seran proporcionals amb el jugat. Els millors classificats en homes son Martin Marti*, Raul Invernon, Toni Muñoz i Guillermo Font. Pel que fa a les dones la millor classificada és Loli Cascales.

A aquests esportistes s'hi afegiran en Martín Martí i Núria Plaza com a campions de Catalunya 2021, i per altra banda en Carles Arola, com a guanyador del FCD Anniversary Open 2019.

Aquest mateix criteri és el que ja es va aplicar la Lliga Catalana, donant per finalitzada la competició.

Enllaç a la darrera classificació, que trobareu publicat en el darrer puntuable que es va celebrar "4rt Open Destí World Masters 2020: Campió Martín Martí" i on hi ha l'enllaç a la classificació (veure aquí).

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.