Cercar

Competicions Rànking FCD

Rànquing FCD #Dardsenlinia 2021-2T Prova 3

El dissabte 12 de juny es celebrarà la darrera Prova de Rànquing FCD #Dardsenlinia 2021-2T.

El rànquing de dards en línia, que es juga des de casa, es reprèn el proper dissabte. A partir d'aquesta temporada 2020-21 la competició ja no es celebrarà totes les setmanes, per donar temps als esportistes per conciliar la vida familiar. Amb aquesta competició seguirem mantenint en actiu els clubs i esportistes mentre duri l'estat d'alarma, tot adaptant-nos a la situció i normatives en materia esportiva i de sanitat vigors en cada moment.

Detall de les dates del Rànquing (3 proves/open): Rànquing FCD #Dardsenlinia 2021-2T

24 d'abril    
Rànquing FCD  #Dardsenlinia 2021-2T     
Prova 1
15 de maig 
Rànquing FCD  #Dardsenlinia 2021-2T Prova 2
12 de juny
Rànquing FCD  #Dardsenlinia 2021-2T Prova 3

És mantindrà el telearbitratge i com a novetat tots els esportistes han de fer d'apuntadors, com ja fem en les competicions presencials. També hi ha una inscripció de 30,00 Euros per a participar en cada rànquing (conjunt de tres opens) i per tant hi haurà uns premis. En cas de voler participar en un puntuable, la inscripció serà de 10,00 Euros.

Per altra banda, el quadrant es gestionarà directament per la plataforma on es juga.

Informació

Día: Dissabte, 12 de juny de 2020
Inici de la competició: a les 16:00 hores
Localització: a casa

Participació: 
* Per poder-hi participar s'ha de tenir llicència en vigor de la temporada 2020-21, per tant els clubs han de gestionar la renovació dels seus drets i de les llicències dels esportistes, bé sigui l'alta i/o renovació (cada club els seus esportistes). I per la seva part, els esportistes han de gestionar la inscripció al rànquing/prova. Més informació sobre les llicències aquí.
* En cas de llicència independent, s'ha de tramitar l'alta/renovació per a la temproada 2020-21 i desprès gestionar la inscripció al rànquing/prova.  Més informació sobre les llicències aquí.
* Els esportistes NO federats no hi poden participar.
 
Preu per esportistes federats:  30,00 Euros 
Inscripció al Rànquing: 30,00 Euros
Aquesta inscripció permet participar en les tres proves i s'ha de fer abans del dijous previ a l'inici de la 1a prova. Opció recomanable per facilitar la feina (1) -recomanable per alsque voleu participar en les tres proves-.
Us informem que els esportistes que han obtingut premis en els dos primers trimestres, es podran descomptar el valor del premi acumulat a la inscripció al rànquing 2021-2T, us enviarem via whatsapp el resum de la taula de premis.I si encara us sobra premi, el podeu bescanviar en compra de material a RipaDarts (aquí).
Inscripció a una Prova: 10,00 Euros
Aquesta inscripció permet participar a UNA prova del rànquing, sempre i quan es faci l'ingrès abans del dijous, previ a l'inici de la prova.(1)
Domicili bancari: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM
Enviar comprovant d'ingrès a administracio@dardscatalunya.cat per tal de gestionar el registre amb temps.
(1) Per aquest puntuable seguim flexibilitzant la inscripció donat el poc temps que es disposa per fer-la.
 
Registre
Després de formalitzar la inscripció, la Federació formalitzarà el registre a nakka.com, i voldrà dir que la inscripció s'ha fet correctament.
En cas de no estar inclòs al grup de whatsapp dels rànquings, a l'enviar email a administracio@dardscatalunya.cat per la inscripció, s'ha notificar el número de mòbil i correu electrònic de connexió a skype.
En cas de ser la primera participació en una competició en línia, s'ha de gestionar tot en més temps, per tal de fer la verificació de càmera i la formació per fer d'apuntador a les partides.
 
Reglament de la competició:
El NOU reglament complert i el protocol de joc el trobareu en format pdf aquí.
També hi ha el manual de joc / protocol, una guia per a esportistes i apuntadors/jutges. Manual apuntador en pdf aquí.
** Per aquest trimestre 2021-2T, per agilitzar la competició, a les primeres rondes seran apuntades pels mateixos esportistes i el tram final serà tele-arbitrat com fins ara **
 
Normes generals:
• Participació mínima requerida és de 16 esportistes per torneig. 
• Format de joc: 501 (sortida lliure i tancament en doble o “bull”) al millor de 7 jocs (4 partides guanyades), i la final al millor de 9 jocs (a 5 guanyades)
• Sistema de joc de eliminació directa (Direct KO)
• Modalitat absoluta: homes i dones en el mateix quadrant.
• S’obtindran 10 punts per assistència, + 1 punt per ronda, + 1 punt extra per guanyar la final.
• Dissabte es farà el sorteig, via web nakka, i es publicara a la web i les socials: Youtube, Twitter i Facebook.
Des de la Federació recomanem que durant la setmana aneu provant el sistema, per tal d'evitar problemes de darrera hora.

Premis. A cada open hi haurà uns bonus en joc, apart dels punts. Aquests bonus al final de la temporada es convertiran en premis bescanviables per allotjaments i/o inscripcions a les competicions FCD com la Catalunya Cup, Catalonia Open-FCD Anniversary i Campionat de Catalunya, o bé, quan sigui possible, en allotjaments, transport i/o inscripcions en Open puntuables WDF de la nostra zona. També es podrà bescanviar per material esportiu, sempre i quan sigui subvencionables per la FCD. El 100% de les inscripcions seran destinades a premis.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.