Cercar

Competicions Rànking FCD

Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-4T Prova 3

El dissabte 19 de desembre es celebrarà la 3a Prova de Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-4T-3.

El rànquing de dards en línia, es juga des de casa i a partir d'aquesta temporada 2020-21 la competició ja no es celebrarà totes les setmanes, per donar temps als esportistes per conciliar la vida familiar. Amb aquesta competició seguirem mantenint en actiu els clubs i esportistes mentre duri l'estat d'alarma, tot adaptant-nos a la situció i normatives en materia esportiva i de sanitat vigors en cada moment.

Detall de les dates del primer Rànquing (3 proves/open): Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-4T

31/oct 16 h Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4-1 Guanyador: Josep Arimany
-resultats aquí-
21/nov 16 h Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4-2 Guanyadro: Jonathan Martín -resultats aquí-
19/dic 16 h Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4-3 Prova 3

Es mantindrà el telearbitratge i com a novetat tots els esportistes han de fer d'apuntadors, com ja fem en les competicions presencials. També hi ha una inscripció de 30,00 Euros per a participar en cada rànquing (conjunt de tres opens) i per tant hi haurà uns premis. En cas de voler participar en un puntuable, la inscripció serà de 10,00 Euros.

Per altra banda, el quadrant es gestionarà directament per la plataforma on es juga.

Informació

Día: Dissabte, 19 de desembre de 2020
Inici de la competició: a les 16:00 hores
Localització: a casa

Participació: 
* Per poder-hi participar s'ha de tenir llicència en vigor de la temporada 2020-21, per tant els clubs han de gestionar la renovació dels seus drets i de les llicències dels esportistes, bé sigui l'alta i/o renovació (cada club els seus esportistes). I per la seva part, els esportistes han de gestionar la inscripció al rànquing/prova. Més informació sobre les llicències aquí.
* En cas de llicència independent, s'ha de tramitar l'alta/renovació per a la temproada 2020-21 i desprès gestionar la inscripció al rànquing/prova.  Més informació sobre les llicències aquí.
* Els esportistes NO federats no hi poden participar.
 
Preu per esportistes federats:  30,00 Euros 
Inscripció al Rànquing: 30,00 Euros
Aquesta inscripció permet participar en les tres proves i s'ha de fer abans del dijous previ a l'inici de la 1a prova. Opció recomanable per facilitar la feina (1) -recomanable per alsque voleu participar en les tres proves-.
Inscripció a Prova: 10,00 Euros
Aquesta inscripció permet participar a UNA prova del rànquing, sempre i quan es faci l'ingrès abans del dijous, previ a l'inici de la prova.(1) -17 de desembre-.
Domicili bancari: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM
Enviar comprovant d'ingrès a administracio@dardscatalunya.cat per tal de gestionar el registre amb temps.
(1) Per aquest puntuable seguim flexibilitzant la inscripció donat el poc temps que es disposa per fer-la.
 
Registre
Després de formalitzar la inscripció, la Federació formalitzarà el registre a nakka.com, i voldrà dir que la inscripció s'ha fet correctament.
En cas de no estar inclòs al grup de whatsapp dels rànquings, a l'enviar email a administracio@dardscatalunya.cat per la inscripció, s'ha notificar el número de mòbil i correu electrònic de connexió a skype.
En cas de ser la primera participació en una competició en línia, s'ha de gestionar tot en més temps, per tal de fer la verificació de càmera i la formació per fer d'apuntador a les partides.
 
Reglament de la competició:
El NOU reglament complert i el protocol de joc el trobareu en format pdf aquí.
També hi ha el manual de joc / protocol, una guia per a esportistes i apuntadors/jutges. Manual apuntador en pdf aquí.
 
Normes generals:
• Participació mínima requerida és de 16 esportistes per torneig. 
• Format de joc: 501 (sortida lliure i tancament en doble o “bull”) al millor de 7 jocs (4 partides guanyades), i la final al millor de 9 jocs (a 5 guanyades)
• Sistema de joc de eliminació directa (Direct KO)
• Modalitat absoluta: homes i dones en el mateix quadrant.
• S’obtindran 10 punts per assistència, + 1 punt per ronda, + 1 punt extra per guanyar la final.
• Dissabte es farà el sorteig, via web nakka, i es publicara a la web i les socials: Youtube, Twitter i Facebook.
Des de la Federació recomanem que durant la setmana aneu provant el sistema, per tal d'evitar problemes de darrera hora.

Premis. A cada open hi haurà uns bonus en joc, apart dels punts. Aquests bonus al final de la temporada es convertiran en premis bescanviables per allotjaments i/o inscripcions a les competicions FCD com la Catalunya Cup, Catalonia Open-FCD Anniversary i Campionat de Catalunya, o bé, quan sigui possible, en allotjaments, transport i/o inscripcions en Open puntuables WDF de la nostra zona. També es podrà bescanviar per material esportiu, sempre i quan sigui subvencionables per la FCD. El 100% de les inscripcions seran destinades a premis.

Més informació: https://www.dardscatalunya.cat/competicio/27/1353/rnquing-fcd-dardsenlinia-2020-4t 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.