Cercar

Competicions Rànking FCD

Rànquing FCD #DardsOnline 2020: Jonathan Martín

Després de 8 proves en Jonathan Martín guanya el primer Rànquing #DardsOnLine. Després d'agafar merescudament el liderat a la victòria en la penúltima prova ha sapigut mantenir el primer lloc seguit de molt aprop d'en Marc Recasens que a la tercera final que arribava en la vuitena prova li va arribar la seva primera victòria en una prova. 

Han participat un total de 60 esportistes sumant quasi 300 participacions.amb quatre campions diferents. Una competició complerta on en Carles Arola ha hagut d'abandonar per una lesió i on molts esportistes han vist recompensat el seu esforç dels entrenaments recollint bons resultats. Ho podeu revisar a la classificació general (veure aquí pdf).

Des de la FCD ens vam plantejar d’un bon inici aprofitar el confinament com una oportunitat.  Una oportunitat per créixer en nombre de fitxes, per revisar reglaments, per optimitzar i digitalitzar la gestió, propiciar la disrupció digital de la Federació... en definitiva ens ho vam prendre en positiu i no en negatiu, és a dir, per sumar i no pas per restar.

Ens hem adapta a la situació actual de la millor manera possible, organitzant una competició de Dards en línia, competició creada en un temps rècord i que fa un any, era totalment impensable que es pogués dur a terme.
L'aposta ha estat per trencar amb les rutines d’entrenament fent un pas nou per la Federació, mantenint el contacte amb els esportistes, oferir una activitat competitiva, i afegint una motivació extra en moments complexos. En definitiva, mantenir viva la Federació. De fet hem estat capaços de mantenir activitat federativa aquests mesos convulsos.
Tot això ho vam plantejar a cost de 0 € per la Federació i per als esportistes, per a que ningú es quedi exclòs de la competició. Adaptant-nos a totes les condicions econòmiques i situacions personals de tothom, federats o no. Per això també fent ús de plataformes totalment gratuïtes, intentant poder sumar el major nombre d’esportistes possible. El cost ha estat de 0 €, però si que hi hagut una gran inversió d’hores i temps, que s’ha de posar en valor.
La competició en línia ha estat una de les pioneres a nivell mundial, entre les federacions internacionals i després, també ho ha estat per afegir el telearbitratge. La manca de recursos per poder-hi dedicar, ha propiciat que veiés la llum quasi dos mesos després de la seva gestació. Un temps rècord i històric per la FCD, creant un nou Reglament, un nou Protocol de joc i fent diverses sessions de formació.
Des de la Junta Directiva, volem donar les gràcies novament a tots els que han fet possible aquesta nova competició des de directius, col·laboradors, presidents de club i els mateixos esportistes que s’han involucrat en aquest projecte. Un projecte al servei dels esportistes.
Hi hagut un procés d’optimització, una impacte en els esportistes motivant-los a participar. Això suposarà un canvi profund, en el sentit de l’aplicació de la tecnologia no per millorar, sinó per redefinir el marc de les competicions.
Aquesta primer Rànquing, és un test per a properes competicions. Serà una competició autònoma i paral·lela amb un model de joc adaptat, que ha de servir per entrar en la cursa del nou paradigma digital i hem estat valents replantejant la competició. S’ha d’evolucionar amb la societat i l’evolució demana canvis, i ens hem d’adaptar.

Moltes gràcies a totes i tots i recordeu #TotsFemFederació


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.