Cercar

Competicions Rànking FCD

Open DardsOnline 2020-06-20

El dissabte 20 de juny es celebrarà un Open #DardsOnline, el primer Open de dards en línia organitzat per la Federació Catalana de Dards

Per donar una pausa al rànquing, hem creat aquest esdeveniment obert a tothom per a donar cabuda a totes aquelles persones que encara no s'han animat a jugar online, per a que puguin tenir una primera experiència i per als que ja hi juguen perfeccionin la nova competició. 

Día: Dissabte, 20 de juny de 2020
Inici de la competició: a les 15:30 hores
Localització: a casa

Inscripcions: oberta fins dijous a les 23:59 Hores 
 
La inscripció es formatlitza via grup whatsapp del Rànquing o en cas de no estar inclòs al grup de whatsapp, s'ha d'enviar email a administracio@dardscatalunya.cat, per tal de fer la verificació de càmera i la formació per fer d'apuntador a les partides.
 
Preu per esportistes federats/no federats:  0 Euros

Normes generals:
Format de joc:
Partit al millor de 7 jocs (4 jocs guanyats) fins a semifinal. Final al millor de 9 jocs (5 jocs guanyats). El partits es jugaran per skype amb telearbitratge, com en el rànquing #DardsOnline.
 
Telearbitratge
Per als esportistes que no han participat mai a cap competició de #DardsOnline, agraïm que qui els hagi afegit a la llista els hi faci la formació per arbitrar les partides (entre aquesta tarda i demà).
I per altra banda els que no poden arbitrar... s'haurà de coordinar en cada grup per a que un dels que jugui en aquell moment comparteixi escriptori i porti el marcador
 
En funció de la participació es farà fase de grups i desprès quadrant a KO directe. Un cop tancada la inscripció s'anunciarà el format de joc final.
Inici a les 15:30h Grups de 3
1 vs 2 apunta 3
3 vs 1 apunta 2
2 vs 3 apunta 1
Fase de grups:
El primer de grup es determinarà per partits guanyats. En cas d'empat, es tindrà en compte la diferència de joc guanyats/perduts, després es tindrà en compte, el millor joc (menor nombre de dards). Si persisteix la igualtat, el segon millor joc (menor nombre de dards) i successius fins a desfer l'empat.
 
Inici a les 15:30h Grups de 3 esportistes
1 vs 2 apunta 3; 3 vs 1 apunta 2; 2 vs 3 apunta 1

Fase final:
Els guanyadors de cada grup pasaran a un quadrant final.
Quarts de final:
Partit A: Guanyador/a grup 1 vs Guanyador/a grup 2
Partit B: Guanyador/a grup 3 vs Guanyador/a grup 4
Partit C: Guanyador/a grup 5 vs Guanyador/a grup 6
Partit D: Guanyador/a grup 7 vs Guanyador/a grup 8
Per als partits de quarts de final, els eliminats en la fase de grups faran d'apuntadors.

Semifinals:
Semifinal 1: Guanyador/a partit A vs Guanyador partit B 
Semifinal 2: Guanyador/a partit C vs Guanyador partit D
Apuntadors/Àrbitres: els perdedors de quarts de final

Final:

Els guanyadors de les semifinals 1 + 2   


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.