Cercar

Competicions Rànking FCD

INFO Rànquing FCD Destí World Masters 2022

La Federació Catalana de Dards anuncia el ránquing més important de la temporada, el DESTÍ WORLD MASTERS 2022, que aquest any arriba a la 10a edició.  Aquesta competició dona relleu al Destí Winmau, mantenint la seva essència i només va actualitzant el seu nom segons el destí, i per tant és el nom amb que molts coneixem aquesta competició: el "rànquing winmau".
 
Què és el Destí World Masters?
És una competició organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) on es classifiquen esportistes per a participar al WDF Masters Mundial de dards, el  WDF World Masters Darts Championship.
 
Com hi pots participar?
En aquesta competició poden partiricpar tots els esportistes amb fitxa de la FCD de la temporada en curs en vigor, bé sigui Fitxa Federada mitjançant un Club de Dards federat, amb els drets en vigor, o bé Fitxa Independent.
Els esportistes amb Fitxa Independent hauran de jugar un mínim del 51% puntuables per a participar als Campionats de Catalunya en modalitat individual i parelles.
La informació per renovar o per a realitzar l'alta de Fitxa Esportiva FCD la trobareu a l'Espai Federat, llicència esportiva d'aquesta web o a l'enllaç: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/.
 
En què consisteix el Destí World Masters?
El format de competició és de tipus Rànquing, on en una série de competicions els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final. Cada competició serà en format Open a ko directe
 
On es juga?
Es celebraran diversos puntuables que es jugaran a les diferents seus dels clubs de dards federats de Catalunya, entenent per a tals efectes, els clubs amb els drets federatius en vigor.  
Podran acollir puntuables aquells clubs que porten les dues últimes temporades amb els drets federatius en vigor. En cas, que per completar la llista de puntuables, sigui necessari incorporar d'altres seus, es farà per ordre d'antiguitat a la FCD, passant a ser els darrers puntuables a celebrar-se del rànquing de la temporada en qüestió.
 
Quan es celebra?
El calendari d'aquesta competiicó va definit d'acord amb el calendari de la Lliga Catalana i el de la WDF, pel que fa al rànquing internacional Western Europe, de tal manera que no pot coincidir un puntuable del rànquing internacional amb un rànquing FCD Destí, per tal de donar l'oportunitat als esportsites de poder-hi participar
El calendari complert el trobareu properament a http://www.dardscatalunya.cat/calendari/
 
Premis: 
Els tres primers homes classificats i la millor dona guanyen un accèssit directe per a participar al Worls Masters, el WDF Masters Mundial de dards.
 
També hi ha premis per participació als rànkings on els esportistes que participen a tots els puntuables, obtenen una beca consistent en la inscripció al Catalonia Open Darts, de l'any en curs.

Reglament de la competició:
El reglament complert el trobareu al menú Espai Federat a Reglament (el reglament és exactament igual al del rànquing Destí Winmau que hem organitzat fins a la data).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.