Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Lliga Catalana 2015-16:
Preinscripció Divisió de Tarragona

Després de l'èxit de participació dels 25è Campionats de Catalunya de dards, la Federació Catalana de Dards, obra la preinscripció a la LLIGA CATALANA.

La Junta Directiva obre un període de preinscripció, a fi de poder iniciar amb la organització i millores per aquestes competicions. Això es realitza, a falta de la celebració de la propera Assemblea Extraordinària FCD que servirà, entre altres coses, per acabar de definir els detalls de les competicions regulars de la FCD: les lligues federades i el Rànquing destí Winmau World Masters.

LLIGA CATALANA
La Lliga Catalana de Dards comptarà inicialment amb la Divisió d'Honor i la Divisió de Tarragona.
En cas que hi hagi prou equips per a crear altres lligues territorials s'estudiaria la seva viabilitat.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a http://www.dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició.
Per a la Divisió de Tarragona, convoquem als interessats en participar que facin la preinscripció via email a fcd@dardscatalunya.cat per tal de coordinar la organització de la zona del Camp de Tarragona, en cas de no tenir el club legalitzat es buscaran sol·lucions al respecte. 
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via correu electrònic a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte http://www.dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos en breu.

INICI:
Previst per a finals del més de novembre.
Els Clubs/equips que no hagin fet efectives les taxes corresponents NO podran iniciar la competició.

TAXES COMPETICIONS 2015-16:
(* = preus orientatius a la espera de la resolució final de l'Assemblea)
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00* Euros.
Inscripció temporada 2014-2015 per Equip: 40,00* Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes com equips formi).

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD

(* = preus orientatius a la espera de la resolució final de l'Assemblea)
Fitxa Federada 2015-16 mitjançant un Club Federat amb els drets en vigor: 25,00* Euros.
Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana llur data quedi fixada al calendari oficial.
Fitxa Independent 2015-16: 35,00* Euros.
Per a més informació sobre les llicènies accediu a l'apartat Espai Federat que trobareu al menú superior o aquí: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FI DE PREINCRIPCIÓ:
Per anar tancant dates i poder fer una millor previsió, és important que els Clubs i Equips que tinguin interès en participar a les Lligues realitzeu la preinscripció el més aviat possible, hi ha temps fins el 1 de novembre de 2015, per a la Lliga de Tarragona.

INSCRIPCIÓ:
La Inscripció definitiva s'iniciarà el dia següent de la celebració de l'Assemblea, Fulla d'inscripcions: formulari adjunt.

FORMAT DE JOC:
Divisió d'Honor: serà l'establert en els Estatuts de la FCD (9 punts: sis en partides individuals i tres de parelles).
Divisió de Tarragona: Roun Robbin (a 25 punts -tots jugats-).
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'estudiaria el format més idoni.

PREMIS:
Divisió d'Honor: igual que en la temporada anterior, es determinarà una beca fixa per a cada participant i una altre que anirà en funció dels jocs guanyats en cada jornada de Lliga. Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis, que aniran en proporció a la participació.

ALTRES COMPETICIONS REGULARS:
DESTÍ WINMAU 2015

La propera competició que iniciarem a organitzar és el Destí Winmau World Masters 2015, Els Clubs interessats en acollir un o més dels puntuables que hi haurà, ho heu de comunicar via email a fcd@dardscatalunya.cat o contactant amb directament amb en Antoni Gragera.
Un club podrà accedir a acollir un segon open si supera un mínim de participació local en el primer que organitzi.

MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte http://www.dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos en breu.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.