Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Dardeo Jones guanya la Divisió de Tarragona


La segona volta de la Divisió de Tarragona, ha estat molt més disputada on les partides han estat molt més igualdes i amb resultats més ajustat en els parcials de cada punt, de totes maneres el domini del CD Dardeo Jones de Cambrils s'ha mantingut i s'han proclamat campions de categoria.
 
Revisem els resultats de la segona volta
3a Jornada 21-02-2014 
CD Dardeo Jones 7-2 Cossetans CD
4a. Jornada 28-02-2014
Cossetans CD 2-7 CD Dardeo Jones
 
En aquesta segona volta no s'han registrat tancaments de més de 100 punts, malgrat s'han fallat un bon grapat en l'intent on el darrer dard a doble s'ha resistit per a registrar la marca i superar els 114 punts d'Antonio Bustos (Dardeo Jones) que va assolir a la segona jornada de la primera volta.
 
Destacar també la gran actuació de Diego Rodríguez que ha guanyat tots els partits en individual i parelles, jugant tots els partits possibles. Darrera s'ha quedat en Antonio Bustos que amb una derrota a les parelles no ha pogut sumar el ple. Els esportistes més destacats per part del Cossetans CD han estat Xavier Borrull i Albert Martorell.
 
A la competició s'han prop de 20 esportistes i en poques setmanes iniciaran la competició en format Catalunya Cup, un round robin (tots contra tots) a 25 punts.
 
La classificació, estadístiques d'equip, individuals, marques individuals i altres es pot consultar a la web de la Lliga Catalana http://lligadards.leaguerepublic.com/l/playerStats/871153804.html.
 
A continuació us detallem com funciona.

Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com heu de selecciónar Divisió Tarragona, i podreu consutlar els partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.

Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 

Com Funciona aquesta aplicació?

En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

 

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.

Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.

Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) o Par (Parelles) ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

 

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.

A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

 

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:

Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de laSala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.

Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

 

Com accedir?

La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.