Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2014-15: resultats 1a jornada


La Federació Catalana de Dards ha recuperat aquest cap de setmana la Divisió de Tarragona, una competició que compte amb la participació del Cossetans Club de Dards de Tarragona, el club degà al Camp de Tarragona que ha participat des de 2008 en diverses competicions de la Federació, tant en les Lligues com en els Campionats de Clubs i d'Equips; i per l'altre banda un club de nova creació, el Club de Dards Dardeo Jones de Cambrils que compte amb local propi destinat única i exclusivament per a la pràctica dels dards.
 
El partit va començar a les 17 hores on ambdos equips molt igualats, però poc a poc els de Cambrils van anar tenint més confiança als dobles i a les partides individuals ja es van adjudicar el partit. La manca de competició regular fins ara es va notar en les errades a doble, però a partir d'ara això anirà canviant, de fet ja a les partides de parelles es van començar a veure els primers tancaments alts.
 
Destacar la alta participació femenina, amb tres jugadores alineades en el primer partit de la competició, i es que els dos Clubs compten amb jugadores femenies a les seves files.
 
1a Jornada 24-01-2014 
CD Dardeo Jones 7-2 Cossetans CD
 
Aquesta setmana hi ha Destí Winmau i la setmana següent es reempredrà la competició regular.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.