Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Lliga Catalana Individual 2021-22: registre i premis

Obrim inscripció per a la nova competició regular, la LLIGA CATALANA INDIVIDUAL 2021-22.
 
En aquesta competició poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor. Si no tens la llicència, aprofita i FEDERA'T!! Per obtenir la llicència troba més informació aquí https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/ 

Tota la informació de la Lliga Catalana Individual està publicada aquí, on hi ha la informaicó de les 3 fases de la competició.

Inscripció. La inscripció per participar és de 30,00 Euros.

INSCRIPCIÓ / REGISTRE: Si estàs interessat has formalitzar la inscripció via formulari web. En el formulari s'haurà d'informar d'un correu electrònic, el número de fitxa, nom sencer, club, telèfon de contacte i acompanyat del comprovant de pagament. La recepció del vostre registre serà confirmada per un membre de la Junta Directiva. Fent clic AQUÍ, podreu accedir al formulari.

Domicili bancari: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM

DATA FINAL INSCRIPCIÓ: La inscripció estarà oberta fins el dilluns 8 de novembre a les 23.59h. Un cop revisat el registre i el pagament, comunicarem la llista definitiva del registre d'esportistes per a la seva revisió i farem el sorteig dels grups i calendari.
 
Premis: Tots els esportistes rebran una beca, a excepció d’aquells que abandonin la competició o s’hagin donat de baixa per qualsevol motiu. La beca consistirà en: 
• Per als esportistes classificats al grup A, després de la fase 1 de grups, és a dir, els 50% millors esportistes classificats, rebran beca corresponent a la inscripció al Catalonia Open de la temprada en curs (valorada en 25,00 €).
• Per als esportistes classificats al grup B, després de la fase 1 de grups, és a dir, el 50% d’esportistes restants, rebran beca corresponent a la inscripció al Campionat de Catalunya Individual de la temporada en curs (valorada en 20,00 €).
 
Per aquesta competició repetim col·laboració amb RIPA DARTS, la botiga de dards de Terrassa, de venta de material esportiu a tot el món i que aportarà més premis a la Lliga Catalana Individual 2021-22: dos vals de regal de 40,00€ (bescanviables per material esportiu de la seva botiga).Els premis seran per als guanyadors de l'open de la Fase 3, un per cada grup.
 
Per altra banda a la app de Ripa Darts (descarregar aquí la darrera versió) els esportistes federats trobareu tot el material esportiu i que podeu recollir en els vostres partits a Terrassa!! Amb Ripa Darts sumem! Un cop més agraïm les col·laboracions i un cop més Ripa Darts està al costat de l'esport i dels esportistes!! #TotsFemFederació
 
Més premis. Des de la Federació hi afegirem també més premis: polos negres amb el logo FCD brodat. Aquesta equipació forma part de l'equipament esportiu dels esportistes de la selecció catalana, ara al teu abast!!
 
Requisits per participar. Els participants hauran de disposar, apart dels seus dards, de:
- Diana, que haurà de ser de sisal premsat.
- Un dispositiu tipus ordenador, mòbil o tableta amb connexió a internet.
- Una webcam, en cas que l’aparell anterior no disposi de càmera o no es pugui utilitzar per enfocar correctament la diana.
 
El reglament de la competició en format pdf aquíLa inscripció a la competició significa l'acceptació del reglament i el compliment de la Llei de Protecció de Dades. La formació serà obligatòria per a poder praticipar, a excepció dels esportistes que ja han participat en competicions en línia. La formació consisteix en posar en pràctica el protocol de joc que està inclòs al reglament.

#femesport #femdiana #totsfemfederacio

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.