Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2019-20: Resultats Jornada 3

Cap de setmana de dards a la Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona i província.

Tercera jornada sense canvis a la classificació però les petites diferències comencen a definir l'estat de forma dels equips participants.

Segon partit consecutiu a casa del CD Corbera d'Ebre, aquest cop contra líder, CD Tarragona. El partit va despertar novament molta espectació i es va omplir la sala de joc. El CD Tarragona hi arribava desprès de situar-se al capdavant de la classificació, un lloc que defensarà fins al final. I per altre banda el CD Corbera d'Ebre, que després dels seus dos primers partits ja comença a agafar ritme de competició i ha millor el rendiment dels seus esportistes.

El CD Tarragona va començar amb bon peu guanyant el primer punt 0-2. El segon va costar una mica més i per 1-2 va sumar el segon punt. La resta d'individuals el visitants també les van guanyar 0-2 resolent el partit ja amb un clar 0-6 a les individuals. Ja a les parelles, de tràmit per al resultat final, va ser on els locals van sumar més, però es va nquedar a les portes de guanyar un punt en dues ocacions més, perdent 1-2 les dues primeres parelles i possant contra les cordes al líder. La tercera va ser per als visitants que amb un 0-9 mantenen el líderat a la classificació i el CD Corbera, en la seva primera temporada i plena d'estrenes a les seves files ocupa el quart lloc. Destacar una tancada de 120 punts d'Albert Boronat i una partida de 15 dards de Montse Boronat.

L'altre parrtit de la jornda va ser el del Tarraco Full Equip, del CD Tarragona, que es va jugar a la seva seu a Reus contra el Cossetans Tarragona, del Cossetans CD. El partit va començar igualat, el primer punt el van guanyar els visitans i defensors del títol per 0-2, però el locals van reaccionar igualant el partit amb un 2-0.  Els següents punts els van dominar els Cossetans que amb un 0-2 van sumar els tres punts següents. El darrer punt individual el van esgarrapar els locals per la mínima de 2-1. Amb un 2-4 tot quedava per decidir a les parelles. Les partides de parelles van ser força igualades, com les anteriors jugades fins al moment, i aquest cop sí, dos punts es van decidir al desempat per 1-2 i un altre per 0-2 favorables tots als visitants. Amb un marcador de 2-7, partides força iguales que no es reflexen al resultat i cap marca per a les estadístiques es va tancara el partit amb la foto de germanor.

El proper dissabte es juga a Reus un puntuable per al Ranquing de la Federació, una prova on els esportistes de la Divisió de Tarragona també hi podem participar. La setmana següent és la Catalunya Cup, competició que habitualment serveis per a provar esportistes que habitualment no juguen i no tenen fitxa de la FCD, ja que és una competició oberta a tothom, és a dir, hi pot participar qualsevol persona, amb fitxa o sense de la FCD.

Cada jornada publicarem algunes fotos dels partits de la setmana a la galeria / fotos. El calendari de tota la Lliga Div. Tarragona està disponible aquí. I a continuació detallem els resultats, classificació i les estadístiques individuals i d'equip, com els màxims tancaments (+100 punts) i els 180's.

Lliga Catalana, Divisió Tarragona - partits 3a jornada:

Dia / Hora Equip local - vs - Equip visitant  
07-03-2020 CD Corbera d'Ebre 0 vs 9 CD Tarragona acta del partit
07-03-2020 Tarraco Full Equip 2 vs 7 Cossetans Tarragona acta del partit

Properes cites:
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus- info
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020 -info-
28-03-2020 Jornada 4 DIVISIÓ TARRAGONA

Classifiació i Estadístiques:

POS   Jor. G P SETS G SETS P +- PTS
1 CD Tarragona CD Tarragona 3 3 0 22 5 17 9
2 Cossetans Tarragona Cossetans Tarragona 3 2 1 20 7 13 7
3 Tarraco Full Equip Tarraco Full Equip 3 1 2 9 18 -9 5
4 CD Corbera d'Ebre CD Corbera d'Ebre 3 0 3 3 24 -21 3

 

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.