Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2019-20: Resultats Jornada 2

Segona jornada de la Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona i província.

Setmana d'estrenes a la lliga on l'equip CD Corbera d'Ebre del Cossetans CD, s'ha estrenat jugant el seu primer partit a casa contra l'equip Tarraco Full Equip, equip del CD Tarragona. El partit va despertar molta espectació i es va omplir la sala de joc de gom a gom.  El primer punt el va guanyar Spencer del Tarraco Full Equip. El segon punt el va guanyar al joc de desempat el local Magí Descarrega, que s'apuntà amés el primer punt de la història del CD Corbera. Els dos punts següents també van ser molt igualats i per 1-2 van guanyar els visitants. El veterà Edu Rull amb una doble diana varesoldre 0-2 el seu punt pels visitants, i Joel Cortiella va guanyar 2-0 per als locals. Amb 2-4 parcial el parttit quedava obert per a les parelles. El primer punt el van guanyar pel Tarraco en Jimmy i la Carla, per 1-2. Els visitants amb Edu i Ramon van guanyar 0-2, i el tercer punt de parelles... els locals Josep i Joel van guanyar 2-0 el punt final. Una victòria treballada del Tarraco Full Equip per 3-6 o una derrota amb bon final per als de Corbera. Un partit on el bon rotllo i el bon ambient van fer gaudir a l'afició.

No menys emocionant fou el partit entre el CD Tarragona i el Cossetans CD amb set punts resolts al joc de desempat. El primer punt 1-2 per Albert Martorell del Cossetans. El Roger Boronat va guanyar 2-1 per als locals. El Cossetans va tornar a avançar-se amb un 1-2 guanyat per Mathew. Joan Xavier amb 0-2 va guanyar per un parcial 1-3, moment en que Luibita i Sergio van guanyar 2-1 per empata 3-3 en les individuals. Les parelles van ser també emocionants i amb doble 2-1 els locals s'apuntaren el partit, quedant el darrer punt per al Cossetans i deixant el marcador en un 5-4. Un resultat amb un 180 d eMontse Boronat i on l'equip visitant va guanyar 13 jocs per 12 dels locals. Molta igualtat, bones ensacions i amb ganes que arribi el proper partit per gaudir dels dards i de les partides.

Cada jornada publicarem algunes fotos dels partits de la setmana a la galeria / fotos. El calendari de tota la Lliga Div. Tarragona està disponible aquí. I a continuació detallem els resultats, classificació i les estadístiques individuals i d'equip, com els màxims tancaments (+100 punts) i els 180's.

Partits 2a Joranda Divisió Tarragona:

Dia  Equip local       Equip visitant  
29-02-2020 CD Corbera d'Ebre 3 - 6 Tarraco Full Equip acta del partit
29-02-2020 CD Tarragona 5 - 4 Cossetans Tarragona acta del partit

 

Properes cites:
07-03-2020 Jornada 3 DIVISIÓ TARRAGONA
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus- info
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020 -info-
28-03-2020 Jornada 4 DIVISIÓ TARRAGONA

Classifiació i Estadístiques:

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.