Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2019-20: Jornada 3

Comença el més de març, un més on que començarà i acabarà amb jornada de de la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona i província.

El primer dissabte, el dia 7, hi haurà la 3a jornada.

El segon cap de setmana hi haurà un puntuable del rànquing FCD Destí World Masters a la seu del Club Dards Baix Camp de Reus (localitzar al mapa dels dards catalans aquí), una molt bona oportunitat per veure d'aprop els millors esportistes de Catalunya i mesurar-se contra ells.

El tercer dissabte hi ha la Catalunya Cup 2020 competició oberta a tots els esportistes (federats o no) amb la finalitat de passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i apropar el nostre esport a tothom. La Catalunya Cup té com a particularitat el seu format: equips mitxes on, com a mínim, una jugadora femenina ha d'estar en els cinc titular en tots els partits, una aposta per fomentar l'esport femení. Una oportunitat que habitualment els equips de Tarragona hi participen. Veure més info aquí.

Però centrem-nos amb els partits de la 3a Jornada, que és la propera cita dardera. El CD Corbera d'Ebre rebà al CD Tarragona i per altra banda el Tarraco Full Equip de Reus jugarà contra el Cossetans Tarragona. Els dos partits són importants per a seguir definint la classificació quan tot just es comença a veure l'estat de forma dels esportistes dels equips participants.

Una setmana més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al grup whatsaap de la competició per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada i a les vostres xarxes amb el hashtag #LligaCatalana #DivisioTarragona

Lliga Catalana, Divisió Tarragona - partits 3a jornada:

Dia / Hora Equip local - vs - Equip visitant Seu
07-03-2020 CD Corbera d'Ebre   vs   CD Tarragona Lo Garito - Corbera d'Ebre
07-03-2020 Tarraco Full Equip   vs   Cossetans Tarragona El gat amb botes - Reus

Properes cites:
07-03-2020 Jornada 3 DIVISIÓ TARRAGONA
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus- info
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020 -info-
28-03-2020 Jornada 4 DIVISIÓ TARRAGONA

Calendari de competició: a la secció de Calendari de la web el trobareu (aquí).

Classificació, Resultats i estadístiques:  Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. A la web trobareu el calendari, resultats, actes dels partits, estadístiques d'equip i individuals i altres. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.