Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2019-20: Jornada 2

El dissabte 29 de febrer de 2020 a les 17:00 hores, segueix la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona i província.

El vigent campió de la Divisió de Tarragona, l'equip Cossetans Tarragona, del Cossetans Club de Dards de Tarragona rebrà la visita del CD Tarragona, un equip reforçat aquesta temporada. Els dos equips han guanyat el primer partit i aquest partit resoldrà el desempat.

L'altre partit estan en les mateixes condicions, el Tarraco Full Equip rebrà la visita del Corbera d'Ebre, i tots dos equips van perdre el primer partit, per tant el guanyadro es situarà per davant de l'altre a la classificació.

La competició es juga els dissabtes a les 17:00 hores i el format és Lliga Catalana. de sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el  reglament  complert a Espai Federat / Reglament (aquí).

Desprès d'aquesta jornada vindrà la tercera i el 21 de març hi ha la Catalunya Cup d'Equips, competició d'equips mixtes que ha oberta la inscripció. Trobeu tota la informació aquí.

Un any més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al grup whatsaap de la competició per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Partits 2a Joranda Divisió Tarragona:

Dia / Hora Equip local - vs - Equip visitant Seu
29-02-2020 CD Corbera d'Ebre   vs   Tarraco Full Equip Lo Garito - Corbera d'Ebre
29-02-2020 CD Tarragona   vs   Cossetans Tarragona El gat amb botes - Reus

Properes cites:
29-02-2020 Jornada 2 DIVISIÓ TARRAGONA
07-03-2020 Jornada 3 DIVISIÓ TARRAGONA
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus- info
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020 -info-
28-03-2020 Jornada 4 DIVISIÓ TARRAGONA

Calendari de competició: a la secció de Calendari de la web el trobareu (aquí) -operatiu en breu-.

Resultats i estadístiques:  Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. A la web trobareu el calendari, resultats, actes dels partits, estadístiques d'equip i individuals i altres. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

Classificació:

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.