Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Divisió Tarragona 2019-20: Resultats Jornada 1

Ha començat la Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona i província.

Els protagonistes de la primera jornada han estat els equips que juguen al mateix local, creuant-se entre sí, com és el cas els dos equips del CD Tarragona, el que porta el nom del club el CD Tarragona i el Tarraco Full Equip. Dos equips del club on els esportistes aquesta temporada s'han repartit i han fitxat esportistes nous.

Per altra banda el Cossetans Club de Dards, el degà dels dards a la provìncia de Tarragona, amb el seu equip Cossetans CD Tarragona amb base de l'equip campiò de la Lliga 2018-19, més esportistes del seu segon equip que ha desaparegut s'ha creuat contra el CD Corbera, un equip nou afiliat al Cossetans CD.

La primera jornada ja s'ha completat amb victòries dels dos equips locals que a la vegada han fet d'anfitrions. El Cossetans CD de Tarragona ha guanyat 9-0 davant del CD Corbera en un partit on un any més l'equip tarragoní ha guanyat el partit als punts individuals, com en la gran majoria de partits de la temporada pasada. El resultat no acaba de reflexar la igualtat en molts dels jocs i punts, on malgrat s'han quedat amb un parcial de 2-0 favorable els locals hagués pogut ser tranquilament un resultat de 0-2 favorable als de la Terra Alta. Un partit on el bon ambient ha estat la tónica dominant, on els joves esportistes de Corbera ha mostrat que tenen un marge de millora per endavant. Destar una tancada de 117 punts d'en Lluís Julià que de moment suma el màxim tancament.

Per la seva part el CD Tarragona ha guanyat el partitt 8-1 davant del Tarraco Full Equip. El partit ha estat, sobre el paper, clarament dominat per l'equip local que amb un clar 6-0 ha resolt el partit a les individuals. En Eduard Rull ha estat l'únic esportista del Tarraco Full Equip que ha sumat un joc per forçar el punt al joc de desempat. A les parelles l'equip del Tarraco han sumat el punt d'honor del partit on en Manolo Martínez ha fet una tirada màxima de 180 punts que suma per a les estadístiques.

Cada jornada publicarem algunes fotos dels partits de la setmana a la galeria / fotos. El calendari de tota la Lliga Div. Tarragona està disponible aquí. I a continuació detallem els resultats, classificació i les estadístiques individuals i d'equip, com els màxims tancaments (+100 punts) i els 180's.

Resultats Div. Tarragona 2019-20
1a Jornada - 8 de febrer de 2020

Dia  Equip local -   - Equip visitant acta
08-02-2020 CD Tarragona  8 - 1 Tarraco Full Equip info acta
08-02-2020 Cossetans CD Tarragona  9 - 0 CD Corbera d'Ebre info acta

Classificació:

 

Properes cites:
15-02-2020 4rt Open DESTÍ WORLD MASTERS -Esplugues- (info)
22-02-2020 jornada descans / partits ajornats
29-02-2020 Jornada 2 DIVISIÓ TARRAGONA
07-03-2020 Jornada 3 DIVISIÓ TARRAGONA
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus-
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020
28-03-2020 Jornada 4 DIVISIÓ TARRAGONA

Estadístiques:

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.