Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2013-14: 12a Jornada

Aquest dissabte 16 de juliol es celebrarà la 12a jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014, una jornada que estarà plena d'emoció i rivalitat, la tensió serà patent a la línia de tir i la concentració haurà de ser màxima per assolir la victòria. Després arribarà el tercer temps on, malgrat el resultat, tornarà la calma i hi haurà l'intercanvi d'impressions tot compartint un beure i una bona estona amb fotos per a publicar a les xarxes socials i aquí també.

Anàlisi dels partits de la 12a jornada on veurem la gran emoció amb la que es viurà cada partit, ja que tots, tenen el seu punt d'interès:


12a. Jornada - 19/07/2014
Piritoño CD - Palafrugell CD
Ambdós equips empaten al capdavant, on el guanyador d'aquest partit farà un pas de gegant per adjudicar-se el títol de Lliga final, encara que dependrà d'ell mateix per guanyar els partits que queden, ja que el perdedor només es quedarà a un punt i seguirà lluitant esperant l'error del capdavanter i capgirar la classificació.
El partit d'anar va guanyar el va guanyar el Piritoño per la mínima de 4-5.

Esplugues CD - CD Ripoll
Ambdós equips també empaten amb 4 victòries cada un i lluiten per ocupar el quart lloc on actualment estan empatant. De cara al tram final de Lliga el Ripoll es creua amb els líders Palafrugell i Piritoño, mentre l'Esplugues li queda jugar contra La Xarxa i el CD Guardiola, per tant és un partit molt important per ambdós equips que iniciar el camí per assegurar el quart lloc. De totes maneres el guanyador li permetria afrontar els partits restants amb menys pressió i potser es donaria alguna que altre sorpresa, ja que els dos equips van perdre el partit d'anada contra els dos rivals que els resten.
El partit d'anada el va guanyar el Ripoll per un ajustadíssim 5-4.

CD Acció Senegal - CD La Xarxa
La Xarxa necessita guanyar per mantenir aspiracions matemàtiques per la lluita pel títol final i per consolidar-se entre els tres primers classificats. Per la seva part el CD Acció Senegal buscarà una victòria que li permeti eludir la última plaça del la classificació, una gesta que amb el calendari que tenen els permet somiar i fer realitat.
El partit d'anada el va guanyar 7-2 La Xarxa

ADG.cat- CD Guardiola
El Guardiola arribarà a Olot amb la necessitat de guanyar per assegurar-se evitar la última posició a la classificació final i lluitant per mirar de pujar un lloc més a la classificació. Per la seva part l'ADG si guanya podria superar al Guardiola i ocupar la sisena plaça, una lluita frec a frec entre els dos equips que es troben molt igualats.
EL partit d'anada el va guanyar l'ADG.cat per la mínima de 4-5

La Classificació i les estadístiques les trobareu al següent enllaç lligadards.leaguerepublic.com

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.