Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2016-17: DH - 7a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte tenim una nova jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor (DH). Una setmana més podrem gaudir dels dards als locals dels principals clubs catalans.

Estem arribant al final de la primera volta amb un rànquing, el Carnaval i la Catalunya Cup pel mig, que allarguen una mica més el termini per a donar d'alta esportistes a travès d'un club.

El dia 11 de març es celebrarà la CUP d'Equips, una competició que es celebrarà a Olot i que en breu donarem més detalls.

Els partits programats per aquest cap de setmana són:

Divisió d'Honor
Jornada 7
04/02/17  17h - CD El Barrio Navàs vs CD AE La Gota       
04/02/17  17h - CD La Xarxa vs Esplugues CD           
04/02/17  17h - CE Vdards vs CD Aigüestoses       
04/02/17  17h - Lligues Adg.Cat vs CD Guardiola           
04/02/17  17h - Piritoño CD vs CD Baix Camp

Propera setmana: 11/02/17 16h - 4rt Open Destí Winmau 2017 - CE Vdards de Palafrugell

Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.