Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2016-17:
Divisió d'Honor - 6a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa sisena jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor arriba aquest dissabte, on esperem que les incidències climatológiques no siguin un impediment per a la celebració dels partits en els seus horaris i llocs previstos.

L'Aigüestoses defensarà la seva invencibilitat davant del Piritoño CD que aquest any nomès ha perdut un partit. Per la seva part el CE Vdards, també defensarà la seva invencibilitat visitant al AE La Gota de Terrassa en un enfrontament que també promet ser molt renyit i emocionant. 

El Baix Camp rebrà al CD La Xarxa, on els dos equips nomès els separa una victòria i la dinàmica dels dos clubs amb la seva història son ingredients suficients per a poder gaudir d'un partit complert.

Perl a seva part el Guardiola es mesurarà contra l'Esplugues CD, dos equips que aquest any s'ha reforça amb diversos esportistes i que han mostrat la seva versatilitat alhora fer les alineacions tant en individual com en les parelles. El Lligues Adg.cat i El Barrio Navàs viuran el seu duel particular, els d'Olot amb una extensa plantilla i el Navàs amb els seus efectius, rivalitzen al 7è i 8è lloc de la classificació.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
Jornada 6
28/01/17  17h - CD AE La Gota vs CE Vdards           
28/01/17  17h - CD Aigüestoses vs Piritoño CD            
28/01/17  17h - CD Baix Camp vs CD La Xarxa           
28/01/17  17h - CD Guardiola vs Esplugues CD            
28/01/17  17h - Lligues Adg.Cat vs CD El Barrio Navàs   

Propera setmana: 04-02-2017  7a jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor

Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.