Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2016-17:
Divisió d'Honor - 1a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte, 5 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. El vigent campió de la DIvisió d'Honor, el Club Dards Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca, iniciarà la competició a casa contra el CD La Gota, de Tarrassa, la defensa de la Copa de la Lliga Catalana, que durant tota la temporada estarà exposada a la seva seu. 

La DIvisió d'Honor 2016-17 està formada per deu clubs, mantenint la participació de la darrera temporada. Hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans on aquesta edició s'han sumat el CD La Gota de Tarrassa que s'estrena a la màxima competició.
 
Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat", el Piritoño CD de Malgrat de Mar, el CE VDards de Palafrugel, el CD Baix Camp de Reus, CD El Bario de Navàsl i el CD Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.
 
La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
 
Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
 
Divisió d'Honor
1a Jornada - 5 de novembre
CD La Xarxa - CE Vdards
CD Aigüestoses - CD La Gota
CD Baix Camp - Lligues Adg.cat
CD Piritoño - CD Guardiola
CD Esplugues - CD El Barrio Navàs
 
Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.
 
Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.