Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

PREINSCRIPCIÓ Lliga Catalana 2015-2016
Divisió d'Honor i Div.Tarragona
Info Destí Winmau 2016

PREINSCRIPCIÓ TANCADA A 8-11-2015

Després de l'èxit de participació dels 25è Campionats de Catalunya de dards, la Federació Catalana de Dards, obra la preinscripció a la LLIGA CATALANA.

La Junta Directiva obre un període de preinscripció, a fi de poder iniciar amb la organització i millores per aquestes competicions. Això es realitza, a falta de la celebració de la propera Assemblea Extraordinària FCD que servirà, entre altres coses, per acabar de definir els detalls de les competicions regulars de la FCD: les lligues federades i el Rànquing destí Winmau World Masters.

LLIGA CATALANA
La Lliga Catalana de Dards comptarà inicialment amb la Divisió d'Honor i la Divisió de Tarragona.
En cas que hi hagi prou equips per a crear altres lligues territorials s'estudiaria la seva viabilitat.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a http://www.dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició.
Per a la Divisió de Tarragona, convoquem als interessats en participar que facin la preinscripció via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat per tal de coordinar la organització de la zona del Camp de Tarragona, en cas de no tenir el club legalitzat es buscaran solucions al respecte. 

INICI:
Previst per a finals del més de novembre.
Els Clubs/equips que no hagin fet efectives les taxes corresponents NO podran iniciar la competició.

TAXES COMPETICIONS 2015-16:
(* = preus orientatius a la espera de la resolució final de l'Assemblea)
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00* Euros.
Inscripció temporada 2014-2015 per Equip: 40,00* Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes com equips formi).

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD

(* = preus orientatius a la espera de la resolució final de l'Assemblea)
Fitxa Federada 2015-16 mitjançant un Club Federat amb els drets en vigor: 25,00* Euros.
Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana llur data quedi fixada al calendari oficial.
Fitxa Independent 2015-16: 35,00* Euros.
Per a més informació sobre les llicències accediu a l'apartat Espai Federat que trobareu al menú superior o aquí: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FI DE PREINCRIPCIÓ:
Per anar tancant dates i poder fer una millor previsió, és important que els Clubs i Equips que tinguin interès en participar a les Lligues realitzeu la preinscripció el més aviat possible, hi ha temps fins el 1 de novembre de 2015, per a la Lliga de Tarragona.

INSCRIPCIÓ:
La Inscripció definitiva s'iniciarà el dia següent de la celebració de l'Assemblea, Fulla d'inscripcions: formulari adjunt.

FORMAT DE JOC:
Divisió d'Honor: serà l'establert en els Estatuts de la FCD (9 punts: sis en partides individuals i tres de parelles).
Divisió de Tarragona: Roun Robbin (a 25 punts -tots jugats-).
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'estudiaria el format més idoni.

PREMIS:
Divisió d'Honor: igual que en la temporada anterior, es determinarà una beca fixa per a cada participant i una altre que anirà en funció dels jocs guanyats en cada jornada de Lliga. Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis, que aniran en proporció a la participació.

ALTRES COMPETICIONS REGULARS:
DESTÍ WINMAU 2015

La propera competició que iniciarem a organitzar és el Destí Winmau World Masters 2015, Els Clubs interessats en acollir un o més dels puntuables que hi haurà, ho heu de comunicar via email a fcd@dardscatalunya.cat o contactant amb directament amb en Antoni Gragera.
Un club podrà accedir a acollir un segon open si supera un mínim de participació local en el primer que organitzi.

MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte http://www.dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos en breu.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.