Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Camí a la FINAL FOUR: anada quarts de final

La última jornada de la fase regular ha definit els emparellaments dels quarts de final, l'anada es jugará el dissabte 25 de maig de 2024 a les 16:30 hores, en l'inici del camí cap a la FINAL FOUR de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2023-24 la màxima competició regular de Dards de Catalunya. Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

Després de finalitzar la fase regular de la competició ha quedat definida la classificació en el grup Groc i Vermell, d'on els quatre primers de cada grup s'han classificat per a jugar els quarts de final que els portarà directes a la final a quatre que es celebrarà a Terrassa, seu del CD Terrassa, el vigent campió de la Lliga Catalana.
 
Actualitzat el 15-05-2024:
Un cop ha finalitzat el termini per presentar recurs sobre els resultats del cap de setmana, es procedeix a expulsar de la competició l’equip Esplugues CD, per no presentar-se per segona vegada el dia i hora de partit, en compliment de l’article 5 del Reglament General de Competicions de la FCD revisat en l’annexa 1 del reglament de la Lliga Catalana revisat el 18 d’octubre de 2023 (veure document complert aquí https://www.dardscatalunya.cat/../Reglament-Lliga-Catalana-2023-24-v.2023-07-18.pdf) i es procedeix a deixar tots els resultats 0-0.
Amb aquesta resolució hi ha un canvi d’ordre a la classificació del grup vermell, quedant classificats per al play-off final de la següent manera: 1r CD Goyos, 2n CD Terrassa, 3r Lligues Adg i 4t Equip Bar Tony’s.
Per part del grup Groc, no hi ha cap canvi, i els classificats per al play-off són: 1r CD La Xarxa, 2n CD Viladecans, 3r CD Baix Camp i 4t Piritoño CD La Sala. 
Aquest canvi implica una reordenació al quadrant final on s’han creuat els equips de la següent manera:  4t grup vermell vs 1er grup groc, 3er grup groc vs 2n grup vermell, 3r grup vermell vs 3n grup groc i 4t grup groc vs 1r grup vermell.
Aquests emparellaments es fan seguint el criteri de classificació de la Lliga, per donar més valor i sentit a la competició regular. Els equips classificats en 1r i 2n lloc jugaran el primer partit de tornada dels quarts de final fora i el segon a casa.
 
Properes Jornades:
18-maig Rànquing FCD a St Cebrià de Vallalta (registre obert aquí)
25-maig Lliga Catalana Divisió d'Honor: play-off anada quarts de final
1-juny  Lliga Catalana Divisió d'Honor: play-off tornada quarts de final
8-juny LLIGA CATALANA DIVISIÓ D'HONOR: Semifinal 16h i Final 18:30h a Terrassa, seu del vigent campió.
 
Un com més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.
 
DIVISIÓ D'HONOR - Anada Quarts de Final - 25 de maig de 2024 a les 16:30 hores

 

Al gestor de la Lliga Catalana ja hem carregat els horaris i emparellaments fins a la final: https://lligadards.leaguerepublic.com/fg/2_984289854.html

Marcadors en directe: Alguns partits d'aquesta temporada es podran seguir tots els marcadors en directe, gràcies a la col·laboració dels clubs. Ho podeu seguir a Nakka.com.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.