Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2023-24: Divisió d'Honor - Jornada 8

El dissabte, 3 de març de 2024 a les 16:30 hores serà la propera de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2023-24 la màxima competició regular de Dards de Catalunya. Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

Comença la segona volta i la classificació es comença definr als dos grups. Per altra banda  s'acota el final per donar d'alta esportistes, que aquesta temporada serà el dia 14-març-2023, el dijous següent de la Catalunya Cup (inscripció oberta aquí).
 
Per saber la classificació i vaticinar els resultats dels partits, al gestor de la Lliga Catalana hi tenim el "vaticinador" a la classificació d'equips, aquí. Introduïnt els resultats i fent clic a "Entrar Resultats" s'actualitzarà la classificació segons els resultats intrats.

OBSERVACIONS per a l'acta del partit: un cop complimentats els 5 esportistes inicials, en els punts posteriors només cal informar del número de llicència i nom (sense cognoms). Només afegirem el cognom al nou esportista que entri per substituir-ne un altre, d'aquesta manera es facilita la feina d'omplir l'acta del partit. Moltes gràcies per la col·laboració.
 
Un com més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.
 
DIVISIÓ D'HONOR - 8 a Jornada - 2 de març de 2024 a les 16:30 hores
  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
  02/03/24
16:30
CD Guardiola CD Guardiola vs CD Baix Camp CD Baix Camp    
  02/03/24
16:30
CD La Xarxa CD La Xarxa vs Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala    
  02/03/24
16:30
CEDSAB CEDSAB vs CD Tarragona CD Tarragona    
  02/03/24
16:30
Cossetans CD Cossetans CD vs Riders EF CD Riders EF CD    
  02/03/24
16:30
Equip Bar Tony's vs CD Terrassa CD Terrassa    
  02/03/24
16:30
Esplugues CD Esplugues CD vs CD Les Roquetes    
  02/03/24
16:30
Lligues Adg Lligues Adg vs CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi    
 

 

Marcadors en directe: Alguns partits d'aquesta temporada es podran seguir tots els marcadors en directe, gràcies a la col·laboració dels clubs. Ho podeu seguir aquí.
 
Properes Jornades:
2-març Lliga Dards Divisió Honor Jornada 8
9--Març CATALUNYA CUP 2024 -informació aquí-
16-març Lliga Dards Divisió Honor Jornada 9
23-març Rànquing FCD 2024-6 a Tarragona (Cossetans CD l'organitza al Refugi 1 del Moll de Costa) -inscripció aquí-

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.