Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: DH RESULTATS Play-off tornada vuitens

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte ha continuat el play-off final de la Lliga Catalana Divisió d'Honor (més info aquí) amb la tornada dels vuitens de final.

L'Esplugues CD va vèncer 6-3 al partit d'anada contra el CD El Vendrell i a la tornada va repetir el resultat 3-6. Amb els dos partits guanyats s'ha classificat directament per als quarts de final.

Per la seva part el CD Goyos Sant Boi va superar novament al CD Cossetans, si l'anada era un 2-7, a la tornada va ser un 8-1, un resultat que classifica a l'equip de Sant Boi de Llobregat per a la següent ronda.

El CD Olot s'ha classificat jugant contra el CD Guardiola, l'anada havia guanyat 4-5 i el demolidor 9-0 de la tornada han estat resultats suficients per assegurar-se un lloc als quarts.

El CD Tarragona per la seva part va obtenir el pasi a quarts de final al darrer punt del partit de la tornada. El partit d'anada es va resoldre per 6-3 favorable al CEDSAB i a la tornada van segellar un 7-2 per a superar la diferència de sets i classificar-se per a la ronda següent.

Per la seva part el CD Baix Camp ha repetit el resultat de l'anada 9-0 davant d'un Riders EF que no ha pogut fer gaire davant d'un equip superior com els de Reus.

Un cop més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

Resultats dels partits d'anada de vuitens de final:

 

    LOCAL MARCADOR VISITANT  
Cup icon acta / nakka CD El Vendrell-El Momento 3 - 6 Esplugues CD Esplugues CD  
Cup icon acta / nakka CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi 8 - 1 Cossetans CD Cossetans CD  
Cup icon acta / nakka CD Olot CD Olot 9 - 0 CD Guardiola CD Guardiola  
Cup icon acta / nakka CD Tarragona CD Tarragona 7 - 2 CEDSAB CEDSAB  
Cup icon acta / nakka Riders EF CD Riders EF CD 0 - 9 CD Baix Camp CD Baix Camp  

 

PROPERA JORNADA:
27-maig Play-off anada dels Quarts de final
3-juny Play-off tornada dels Quarts de final

10-juny Rànquing FCD 8a prova (info a aquí)
17-juny jornada de descans
24-juny SEMIFINAL i FINAL de la LLIGA CATALANA 2022-23
1-juliol descans (Villastar)
8-juliol Partit amistós selecció catalana de dards: 3a setmana de l'Esport Català.

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.