Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: DH RESULTATS J11 Groc / Descans Vermell

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorUn dissabte més hem viscut una jornada per recordar a la Lliga Catalana Divisió d'Honor que ja arriba a la recta final de la primera fase

El Grup GROC arriba a la onzena jornada, la última abans de la Catalunya Cup del proper cap de setmana.

El CD El Vendrell va rebre el CD Tarragona, els visitants van començar bé el partit guanyat 0-2, 1-2 i 1-2, En Daniel Redondo, dels locals va guanyar el primer punt pel seu equip, però no va canviar el sentit dels dos punts restants que van ser per als de Tarragona. Amb un 1-5 en les individuals, a les parelles els locals van sumar dos punts més per acabar amb un 3-6 final per al CD Tarragona.

El CD Olot va rebre el CD La Xarxa, el club degà dels dards catalans. En Josep Arimany va guanyar el primer punt del partit pels d'Olot, però els "xarxeros" van saber reaccionar i van guanyar tots els punts següents per un contundent 1-5 a les individuals. A les parelles de nou en Josep i en Ionut sumaven un altre punt pels locals, però els dos següents van caure del costat dels de Puig-Reig. Un 2-7 final que manté als xarxeros a la part alta de la classificació.

El CD Terrassa va ser l'únic que va guanyar el partit com a local. El partit contra el CD Baix Camp el va tenir controlat en tot moment, i es que van començar molt fort en els individuals sense cedir cap punt. Amb un 6-0 a les individuals, les parelles havien de ser un tràmit i els visitants van esgarrapar el punt d'honor amb la parella Gabi-Garri que van guanyar 1-2 el punt final contra Carlos-Núria. Una victòria per 8-1 del Terrassa que els manté líders del grup, mentre el CD Baix Camp ocupa el quart lloc.

Al Grup Vermell ha estat jornada de descans per arribar a les dues jornades finals amb els partits dels dos grups celebrant-se en les mateixes dates. Es per això, que aquest grup gaudeix d'uns dies d'entrenament intens per afrontar la recta final

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no s'hi vegi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

PROPERES JORNADES:
18-Març Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 11 / Grup Vermell descans (info aquí)
25-Març CATALUNYA CUP (informació i inscripció aquí)
1-Abril Rànquing FCD 6a prova (info i inscripció a aquí)
8-Abril Setmana Santa
15-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 12 / Grup Vermell descans (info aquí)
22-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor (info aquí)

29-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor (info aquí)

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí.