Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: DH J12 Groc / Grup Vermell descans

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor es repren el 15 d'abril amb la jornada 12 al Grup GROC  i el  Grup VERMELL descansarà aquesta jornada. Després de la pausa de la Catalunya Cup 2023, Rànquing FCD i Setmana Santa, es rependrà la competició que enfila la recta final de la fase regular.

El Grup GROC arribarà a la 12a jornada en un moment on ja hi ha poc marge per pujar una possició a la classificació.

El CD El Vendrell juga a casa contra el CD Olot. Al partit d'anada el CD El Vendrell va encaixar un 9-0 per sanció al no presentar-se al partit, per tant no tenim referències del que pot passar en aquest partit. Esperem que es pugui jugar amb normalitat.

El CD Goyos Sant Boi rebrà la visita del CD Terrassa, un rival contra el que ha perdut els dos darrers partits de Lliga. A l'anada, el partit més recent el de Terrassa van guanyar 5-4. L'avantatge de jugar a casa aquest cop és pel Goyos, pot ser un avantatge suficient per treure una victòria?

El CD La Xarxa torna a la Lliga després de la celebració de l'aniversari i es trobarà al CD Baix Camp. A Puig-Reig els de Reus només hi han guanyat un cop, mentre els locals acumulen 4 victòries en les cinc darreres visites del Baix Camp a la Xarxa. Al partit de l'anada els "xarxeros" van guanyar 4-5 a Reus, un resultat molt ajustat.

Per al Grup VERMELL serà jornada de descans, i els equips tindran temps per preparar les dues jornades finals simultàneas dels dos grups de la Divisió d'Honor.

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

25-Març CATALUNYA CUP (informació aquí)
1-Abril Rànquing FCD 6a prova (info i inscripció oberta aquí)
8-Abril Setmana Santa
15-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 12 / Grup Vermell descans (info aquí)
22-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor (info aquí)
29-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor (info aquí)

El calendari complert disponible aquí.

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #lligadards #lligacatalana #dards #totsfemfederacio #femdiana #femesport