Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: DH J11 Groc / Grup Vermell descans

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor arriba el 18 de març a la jornada 11 al Grup GROC  i el  Grup VERMELL descansarà aquesta setmana.

El Grup GROC arriba a la 11a jornada amb diversos partits que, sobre el paper, es presenten una setmana més força emocionants. Jugar a casa i a la "teva" diana sempre és un plus afegit, però cal treure-li profit...

CD El Vendrell que rebrà la visita del CD Tarragona, dos clubs amb molt poca diferència a la classificació. El CD Tarragona va guanyar 7-2 a l'anada.

Per la seva part l'Olot rebrà a La Xarxa, el club degà dels dards catalans. Els xarxeros van guanyar a l'anada 9-0, un resultat que és molt difícil de repetir.

El CD Terrassa rebrà la visita del CD Baix Camp on a la primera volta els de Terrassa van guanyar 3-6, per tant, els de Reus aniràn amb ganes de la revàlida.

Per al Grup VERMELL serà jornada de descans i podran preparar les dues últimes jornades de la fase regular.

Altes esportistes: Com en la temporada anterior, s'ha arribat al final de la primera volta, malgrat això obrim la finestra fins el divendres següent de la Catalunya Cup, el dia 31-març-2023. 

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

  Data Local   Visitant    
J11 18/03/23 CD El Vendrell-El Momento vs CD Tarragona CD Tarragona    
J11 18/03/23 CD Olot CD Olot vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
J11 18/03/23 CD Terrassa CD Terrassa vs CD Baix Camp CD Baix Camp  

PROPERES JORNADES:
18-Març Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 11 / Grup Vermell descans (info aquí)
25-Març CATALUNYA CUP (informació i inscripció aquí)
1-Abril Rànquing FCD 6a prova (info i inscripció a aquí)
8-Abril Setmana Santa
15-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 12 / Grup Vermell descans (info aquí)
22-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor (info aquí)
29-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor (info aquí)

El calendari complert disponible aquí.

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #lligadards #lligacatalana #dards #totsfemfederacio #femdiana #femesport

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.