Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: DH J9 Groc / J7 Vermell

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest proper dissabte de quaremsa segueix la Lliga Catalana Divisió d'Honor. En un moment on els dos grups porten ritmes diferents de competició: el Grup GROC afronta la 9a jornada i el  Grup Vermell  la 7a.

El Grup GROC arriba a la 9a jornada. El CD Baix Camp rebrà el CD Goyos Sant Boi, dos equips que empaten a la classificació, un fet que a principi de temporada pocs ens ho podríem imaginar. De fet el format de joc de lliga en dues fases, permet als capitans donar entrada als partits a tots els esportistes i no haver d'alinear habitualment els esportistes que ofereixen més garanties de guanyar el seu punt. Malgrat aquest incís, la igualtat entre els dos equips a la classificació no es reflecteix en els duels directes entre els dos equips, on el CD Goyos ha guanyat els tres cops que s'han creuat.

Per la seva part el CD El Vendrell El momento rebrà la visita del CD Terrassa. A l'anada el Terrassa va perdre 4-5 en l'únic partit que han perdut aquesta temporada fins la data d'avui. Mentre els terrassencs busquen consolidar el liderat els de Roquetes buscaran guanyar el seu segon partit i apropar-se al CD Tarragona per evitar la última plaça a la classificació final.

A Puig-Reig, el CD La Xarxa rebrà al CD Tarragona. A l'anada els "xarxeros" van vèncer per la mínima de 4-5 i amb dues derrotes en el que portem de lliga necessiten guanyar per mantenir les opcions a quedar primers. Els de Tarragona, per la seva part,  han de conseguir una victòria per seguir aspirant a pujar llocs a la classificació en la seva primera temporada. Un altre partit on en un principi pinta emocionant.

Al Grup Vermell es repren l'activitat després del Carnaval amb la 7a Jornada. El CD Guardiola de Manresa rebrà la visita del CEDSAB. A l'anada van guanyar el Guardiola amb un ajustat 4-5... empaten amb dues victòries per cada costat i ambdós han guanyat a com a locals i visitants. Els dos punts pel CEDSAB els farien empatar a punts contra el mateix Guardiola, i pels de Manresa suposaria un pas més per consolidar la tercera plaça final. A veure qui s'emporta el gat a l'aigua!

A Tarragona el Cossetans rebrà l'Esplugues CD, el líder no ha encaixat cap derrota i guanyar a casa dels Cossetans suposaria un pas gegant per assegurar-se el primer lloc final. Mentre per als tarragonins suposaria un pas important per evitar la darrera plaça i començar a somiar en pujar més llocs a la classificació. A l'anada l'Esplugues va guanyar 4-5, malgrat el resultat ajustat, el partit el va resoldre gairebé a les individuals amb un 4-2. No sabem si hi haurà més emoció en aquest partit de tornada o no, si les rotacions de les plantilles dels dos clubs faran que hi hagi un partit més ajustat o no, però són ingredients per un bon partit.

A Esplugues el Riders EF rebrà al Piritoño CD. El partit es presenta, sobre el paper, favorable pels visitants que han guanyat tots els partits contra els d'Esplugues per 9-0 o 0-9. Però les rotacions i la posible manca d'algun efectiu pot fer canviar la truita i el resultat final. Malgrat la diferència de tarannà dels dos equips un pot tenir un bon dia o mal dia, i tot pot ser possible... així són els dards.

Altes esportistes: Com en la temporada anterior, s'ha arribat al final de la primera volta, malgrat això obrim la finestra fins la setmana següent de la Catalunya Cup. 

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
J9 25/02/23
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi    
J9 25/02/23
17:00
CD El Vendrell-El Momento vs CD Terrassa CD Terrassa    
J7 25/02/23
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs CEDSAB CEDSAB    
J9 25/02/23
17:00
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Tarragona CD Tarragona    
J7 25/02/23
17:00
Cossetans CD Cossetans CD vs Esplugues CD Esplugues CD    
J7 25/02/23
17:00
Riders EF CD Riders EF CD vs Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala    

PROPERA JORNADA:
25-febrer-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 9 / Grup Vermell jornada 7
4-març-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 10 / Grup Vermell jornada 8
11-març-2023 Rànquing FCD 5a prova (info i inscripció oberta aquí)
18-març-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 11 / Grup Vermell jornada 9

El calendari complert disponible aquí.

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #lligadards #lligacatalana #dards #totsfemfederacio #femdiana #femesport

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.