Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: Divisió d'Honor - Jornada 4

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl dissabte 10-desembre arribarà la 4a Jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, és a dir, ja després del "pont" de principi de desembre i amés serà la darrera jornada dins del 2022, ja que la següent jornada serà ja al gener 2023.

Aquesta setmana són locals del grup vermell són el Guardiola, Pritioño i Riders, que rebran el Cossetans, Esplugues i Cedsab. 

Pel que fa al grup groc La Xarxa, el Tarragona i el Terrassa seran els anfitrions de l'Olot, El Vendrell i el Baix Camp.

En amdós grups els resultats serviran per desfer la igultat a punts a la classificació i per pujar o baixar alguna possició. Una jornada on hi haurà un partit que s'avançarà tal com indiquem més avall. 

La classificació dels dos grup ja comença a agafar forma, però encara és prou aviat per recuperar posicions o seguir sumant punts, tot és possible i tot està per fer.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temproades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa). Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

DIVISIÓ D'HONOR - 4a Jornada - 10 desembre de 2022 a les 17:00 hores
  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
  10/12/22
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs Cossetans CD Cossetans CD històric  
  10/12/22
17:00
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Olot CD Olot històric  
  10/12/22
17:00
CD Tarragona CD Tarragona vs CD El Vendrell-El Momento històric  
  10/12/22
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs CD Baix Camp CD Baix Camp històric  
  10/12/22
17:00
Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala vs Esplugues CD Esplugues CD històric  
  10/12/22
17:00
Riders EF CD Riders EF CD vs CEDSAB CEDSAB històric  

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.