Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23: Divisió d'Honor - Jornada 3

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jonrada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Aquesta setmana són locals CD Goyos de Sant Boi de Llobregat, el CD El Vendrell-El Momento, CD Olot pel grup groc i el Cedsab, Cossetans CD i Riders EF al grup vermell. I faran de visitants el CD La Xarxa, CD Tarragona, CD Terrassa, Esplugues CD, Piritoño CD i CD Guardiola.

La classificació dels dos grup ja comença a agafar forma, però encara és prou aviat per recuperar posicions o seguir sumant punts.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temproades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa). Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

DIVISIÓ D'HONOR - 3a Jornada - 26 de novembre de 2022 a les 17:00 hores

 

 
  Data Hora Local   Visitant    
  26/11/22
17:00
CD El Vendrell-El Momento vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
  26/11/22
17:00
CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi vs CD Tarragona CD Tarragona    
  26/11/22
17:00
CD Olot CD Olot vs CD Terrassa CD Terrassa    
  26/11/22
17:00
CEDSAB CEDSAB vs Esplugues CD Esplugues CD    
  26/11/22
17:00
Cossetans CD Cossetans CD vs Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala    
  26/11/22
17:00
Riders EF CD Riders EF CD vs CD Guardiola CD Guardiola  

 

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.