Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Inscripció Lliga Catalana 2022-23: Divisió d'Honor

La Federació Catalana de Dards obre la inscripció de la LLIGA CATALANA - Divisió d'Honor i les territorials. La màxima competició regular aviat alçarà el teló.

DIVISIÓ D'HONOR
La Lliga Catalana de Dards comptarà amb la Divisió d'Honor.
En cas que hi hagi prou equips es farien dos grups i es crearien altres lligues territorials, previ estudi de la seva viabilitat.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició de curs actual.
Per a la Divisió de Tarragona: en cas de no tenir el club legalitzat es buscaran solucions al respecte de forma provisional. 

INSCRIPCIÓ: Oberta fins el dia 28 de Octubre 2022 a les 23:59h:
El Club/equip que no hagi fet el pagament dels seus drets NO podrà participar a la Lliga Catalana. Agraïm no apureu fins el darrer dia laboral anterior a l'inici de la competició.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: versió excel: Formulari.xls  / versió pdf Formulari PDF.
S'ha de complimentar i enviar a fcd@dardscatalunya.cat. Com a novetat sol·licitem el compte twitter del vostre club per etiquetar-vos en les nostres publicacions.

INICI LLIGA CATALANA:  dissabte 5 de Novembre de 2022


TAXES COMPETICIONS 2022-23:
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada per Equip: 40,00 Euros. 
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).


LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD TEMPORADA 2022-23

Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana, la data quedarà fixada al calendari oficial.
Les taxes i tràmits per alta i renovació de les llicències ho trobareu a l'apartat Espai Federat / Llicència Esportista del menú superior o aquí: https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/


FORMAT DE JOC:
Divisió d'Honor: l'establert al Reglament General de Competició (es juga a 9 punts -tots jugats-: sis en partides individuals i tres de parelles, cada punt es juga a un set al millor de 3 jocs al 501DO). El Reglament General de Competició el trobareu a www.dardscatalunya.cat/reglament/

Una temporada més els clubs gestionaran els partits a través de la plataforma Nakka.com


PREMIS:
Divisió d'Honor: igual que en la temporada anterior, s'evaluarà otorgar una beca fixa per a cada club participant i una altre que aniria en funció dels sets/jocs guanyats en cada jornada de Lliga. 
Divisió Tarragona: igual que en la temporada anterior, s'evaluarà otorgar una beca fixa per a cada club/equip participant equivalents a inscripcions a la Cup que es celebri en la temporada en curs.

Per a més informació contacta per email a administracio@dardscatalunya.cat o bé a travès de les nostres xarxes socials.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.