Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 16

Un nou dissabte amb jornada de la Lliga Catalana, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Aquesta setmana hi ha diversos partits emocionants, sobre el paper, on una jornada més els esportistes gaudiran jugant a dards. El Baix Camp rebrà la visita del Piritoño CD, el Goyos al Guardiola, el Cedsab al Terrassa, el Cossetans al Riders, l'Esplugues a la Xarxa i el Lligues Adg.cat al Pinedards. 

El nivell ha pujat i les estadístiques ho confirmen: porem 28 partides registrades de menys de 20 dards, 38 tancades de més de 100 punts en tant sols 15 partits de lliga i fins a 43 esportistes han assolit una tirada màxima de 180 punts. Uns registres que pulveritzen els de les darreres temporades. I això que encara queda més de mitja volta de la Lliga.

Les pauses i les vacances no són problema per a superar-se i una jornada més es viuran partits emocionants a les seus dels clubs. Podeu apropar-vos-hi localitzant la seu del club al gestor de la lliga (aquí) o al mapa dels dards catalans (aquí).

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA Divisió d'Honor

16a Jornada  - 7 de maig

  17:00 CD Baix Camp CD Baix Camp vs Piritoño CD Piritoño CD    
  17:00 CD Goyos CD Goyos vs CD Guardiola CD Guardiola    
  17:00 CEDSAB CEDSAB vs CD Terrassa CD Terrassa    
  17:00 Cossetans CD. Cossetans CD. vs Riders EF CD Riders EF CD    
  17:00 Esplugues CD Esplugues CD vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
  17:00 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs Pinedards CD Pinedards CD
 

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

PROPERES JORNADES:
7-maig Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 16 (més info)
14-maig Rànquing FCD 2022-07 Puig Reig (més info)
21-maig Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 17 (més info)

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí.  


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.