Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 15

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorCom tots els dissabtes a la tarda hi ha dards, i després de Sant Jordi es rependrà novament la Lliga Catalana, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

El gestor de la Lliga ens dona un bon ventall d'informació que anem registrant setmana a setmana durant les darreres set temporades: més de 650 actes processades, més de 5850 punts registrats, més de 15.000 jocs al 501 Double Out entrats, més totes les estadístiques de 180s, màxim tancament i partides de menys de 20 dards. Una bona base de dades que ens permet consultar per exemple: 

Precedents. Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA Divisió d'Honor

15a Jornada  - 30 d'Abril

  30/04/22 CD Baix Camp CD Baix Camp vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    
  30/04/22 CD Guardiola CD Guardiola vs CEDSAB CEDSAB    
  30/04/22 CD La Xarxa CD La Xarxa vs Cossetans CD. Cossetans CD.    
  30/04/22 CD Terrassa CD Terrassa vs Esplugues CD Esplugues CD    
  30/04/22 Pinedards CD Pinedards CD vs CD Goyos CD Goyos    
  30/04/22 Riders EF CD Riders EF CD vs Piritoño CD Piritoño CD  

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

PROPERES JORNADES:
16-abril  Descans Setmana Santa
23-abril  Descans Sant Jordi
30-abril  Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 15 (veure jornada
7-maig LLiga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 16 (més info)
14-maig Rànquing FCD 2022-07 Puig Reig (més info)

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.