Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 14

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa propera jornada de la Lliga Catalana, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya, serà el 9 d'abril, després del Rànquing FCD (veure aquí més informació). 

Els resultats de les jornades celebrades fins ara ja han col·locat als equips en les diferents posicions de la classificació, i això es nota partit a partit, on tots els equips busquen guanyar per escalar una plaça i estar als llocs capdavanters. El Goyos és, a dia d'avui, el màxim candidat ferm a ocupar el primer lloc, però encara queden molts partits i La Xarxa, seguida del Terrassa i Piritoño i més equips tenen opcions matemàtiques d'acabar primers a la classificació. 

No obstant aquest apunt i malgrat són els equips del pòdium els que omplen "els titulars", sense la resta d'equips participants no són res. Com diuen alguns: "per a que hi hagi un guanyador hi ha d'haver un perdedor" i en un esport com els dards on es perd / falla tantes i tantes vegades, és un rol que a vegades queda minimitzat pels que s'emporten la glòria.

Com ja hem anat informant, el gestor de la Lliga ens dona un bon ventall d'informació que anem registrant setmana a setmana durant les darreres set temporades portem més de 650 actes processades, més de 5900 punts registrats, més de 15.000 jocs al 501 Double Out entrats, més totes les estadístiques de 180s, màxim tancament i partides de menys de 20 dards. Una bona base de dades que ens permet consultar per exemple: Precedents. Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

O també podem utilitzar el Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA Divisió d'Honor

14a Jornada  - 9 Abril

  09/04/22
17:00
CD Goyos CD Goyos vs CD Baix Camp CD Baix Camp    
  09/04/22
17:00
Cossetans CD. Cossetans CD. vs CD Terrassa CD Terrassa    
  09/04/22
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs CEDSAB CEDSAB    
  09/04/22
17:00
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs Riders EF CD Riders EF CD    
  09/04/22
17:00
Pinedards CD Pinedards CD vs CD Guardiola CD Guardiola    
  09/04/22
17:00
Piritoño CD Piritoño CD vs CD La Xarxa CD La Xarxa  

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

PROPERES JORNADES:
2-abril  RÀNQUING FCD 2022-06 Terrassa (més informació)
9-abril  Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 14 (veure jornada)
16-abril  Descans Setmana Santa
23-abril  Descans Sant Jordi
30-abril  Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 15 (veure jornada

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.