Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 7

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabtes a la tarda és juga a dards, es jugar la Lliga Catalana. La propera jornada serà el dia 8 de gener de 2022, la primera jornada de l'any. La Lliga Catalana Divisió d'Honor, és la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La 7a jornada, en aquest cas, la primera del 2022 és complicada, ja que arribem després d'uns dies de vacances i descans. La represa sempre costa una mica, però és una situació que no afecta a tothom per un igual i això li donarà un plus d'emoció als partits.

Us recordem algunes eines que trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana i que cada setmana hem anat desgranant.

Estadístiques esportistes. Quants jocs he guanyat en individual? en parella? qui porta més tirades màximes de 180 punts? qui ha jugat tots els partits fins ara? màxim tancament? millor partida? contra qui ha jugat el meu company en tots els partits que ha disputat aquesta temporada en individuals i parelles? Doncs en aquest enllaç trobareu resposta a totes aquestes preguntes i moltes estadístiques més a la pestanya d'estadístiques d'esportistes de la plataforma de gestió de la lliga o bé aquí.

Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí

Canvis de posició La plataforma de gestió també ens mostra una curiositat sobre les diverses posicions que ocupen els equips a la taula de la classificació, una gràfica on podem veure els canvis de posició. Una curiositat que a la vegada és una eina per als capitans d'equip. Veure la gràfica aquí.

Altes Esportistes: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana (13-març de 2022). Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
7a Jornada - 8 de gener

  DATA / HORA LOCAL   VISITANT    
  08/01/22
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs Esplugues CD Esplugues CD    
  08/01/22
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs Piritoño CD Piritoño CD    
  08/01/22
17:00
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CEDSAB CEDSAB    
  08/01/22
17:00
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Goyos CD Goyos    
  08/01/22
17:00
Pinedards CD Pinedards CD vs Cossetans CD. Cossetans CD.    
  08/01/22
17:00
Riders EF CD Riders EF CD vs CD Terrassa CD Terrassa    

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.