Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 7

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl dissabte a la tarda es juga a pèl, i aquesta setmana seguim amb la 7a jornada de la Divisió d'Honor.

Els resultats de la darrera jornada han igualat molt i molt les coses a la classificació, amb tres equips amb una derrota i dos amb dues, per tant fins a cinc clubs amb un partit de diferència. Però no nomès això, i és que la resta d'equips les diferències també són mínimes. I es que una temporada més la màxima competició regular està molt i molt interessant.

Aquesta 7a jornada el CD Terrassa juga a casa i es creuarà amb el CD Guardiola de Manresa, on els dos equips venen de guanyar els seus partits i amb ganes de seguir amb la ratxa guanyadora.

El CEDSAB rebrà al CD Baix Camp, defensor del títol. Al darrer partit els locals van perdre per la mínima, mentre els visitants van guanyar per la mínima. Tots dos arribaran amb ganes de fer una pasa més.

A Olot hi anirà el Pinedards de Pineda de Mar. El Lligues adg.cat suma una victòria més que el Pinedards i guanyar el partit suposarà fer un pas més de cara a la classificació final.

El darrer dels grans partits de la jornada serà el que es viurà a Malgrat de Mar entre el Piritoño CD i el CD La Xarxa. Els dos clubs nomès han encaixat una derrota i el resultat d'aquest partit farà que el guanyador es situi per davnat del rival.

Una setmana més us podeu apropar a veure els partits consultant el Mapa dels Dards Catalans a dardscatalunya.cat/mapa/

Properes cites:
01-02-2020 Jornada 7 Divisió d'Honor 2019-20
08-02-2020 Jornada 8 Divisió d'Honor 2019-20
15-02-2020 4rt Open DESTÍ WORLD MASTERS (info)

Una setmana més us agrairem les fotos de les vostres partides i del tercer temps que, com cada jornada, hem compartit a les xarxes socials d'Instagram, Twitter i Facebook i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos).

Divisió d'Honor
7a Jornada - 1 de febrer de 2020

  17:00 CD Terrassa CD Terrassa vs CD Guardiola CD Guardiola CD Terrassa -Casal Barri Can Palet II  
  17:00 CEDSAB CEDSAB vs CD Baix Camp CD Baix Camp La Riera 2 - CEDSAB    
  17:00 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs Pinedards CD Pinedards CD Allen Darts - CD Olot, equip Lligues Adg    
  17:00 Piritoño CD Piritoño CD vs CD La Xarxa CD La Xarxa Bar Piritoño    

 

 

Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.