Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR
Resultats i Classificació Jornada 6

Aquest dissabte ha estat una jornada molt intensa i igualada on dos equips han perdut la imbatibilitat i tres partits s'han resolt per la mínima. Amb els resultats d'aquesta 6a jornada la classificació queda molt més ajustada i dona més emoció a la Lliga Catalana.

El CD Baix Camp, vigent campió rebia a l'invicte Piritoño CD de Malgrat de Mar. El partit va començar favorable a l'equip visitant que amb un parcial de 0-3 s'avançava al marcador, però hi va haver reacció local empatant 3-3 els punts individuals. Les parelles van començar novament favorables als visitants, per situar el marcador 3-4, però els locals van tornar a reaccionar de nou empatant el marcador 4-4. La darrera parella formada per Candido Villar i Sergio Garrido pels locals i Toni Ramos i Jesús Garcia-Herédia pels visitants es jugaven pel punt decisiu i de partit on els locals van resoldre per 2-0 per tancar el partit en 5-4 a favor dels de Reus. Amb aquest resultat el Baix Camp suma ja tres victòries i dues derrotes, mentre el Piritoño encaixa la primera derrota i es manté amb 4 victòries. La dada estadística són dos 180s un de Carles Arola i l'altre de Josep Santonja.

A Manresa el CD Guardiola va rebre al CEDSAB de Sant Andreu de la Barca. Els dos equips arribaven amb una victòria cada un, per tant el partit desfaria l'empat a la classificació. La igualtat era màxima i el partit va començar amb un 2-1 i 1-2 en les dos primers punts individuals, preludi del partit on fins a sis punts es van resoldre al 501 de desempat. Amb un 2-0 i un 1-2 es tornava a igualar el marcador 2 a 2. Carlos Soriano del CEDSAB va trencar la dinàmica i amb un 0-2 va situar el seu equip per davant per primer cop al partit amb un 2-3. El darrer punt individual es va acabar 1-2 favorable als visitants que amb un 2-4 encarrilaven el partit. A les parelles s'havia de resoldre tot. El primer punt els locals el van guanyar 2-1, per un marcador global de 3-4. La següent parella local va anar per feina i amb un 2-0 va tornar a igualar el marcador 4-4. La darrera parella formada per Marc Costa i Xavier Canudas del CD Guardiola s'enfrontarien a en Francisco Zurera i Rafa Écija pel CEDSAB. El primer punt va ser per Francisco i Rafa, el segon va ser per als locals Marc i Xavier. El darrer joc decidia el partit i el primer en clavar el dard a doble va ser l'esportista del Guardiola que amb un 5-4 obtenia una treballada victòria. La dada estadística un 180 i  tancada de 106 punts d'Antonio Moreno, i una partida de 15 dards en parelles amb Antonio Moreno i David Campoy.

El CD La Xarxa defensava a casa la imbatibilitat davant del Lligues ADG.cat del CD Olot. El partit el van començar de cara amb dos punts guanyats 2-0. Però els d'Olot van empatar 2-2 també amb dos punts amb 0-2 guanyats. El cinquè punt també el va guanyar el Lligues Adg.cat 0-2, però el sisè va ser per als locals també 2-0. Amb un parcial de 3-3 i cap punt de desempat jugat es començarien les parelles. El primer punt de les parelles es va resoldre per la mínim de 1-2 per als visitants que amb un 3-4 es posaven a un sol punt de partit. Les segones parelles van empatar 1-1 també, i el punt decisiu va ser per als d'Olot. Amb un 3-5 i el partit resolt, les terceres parelles també van empatar 1-1, però aquest cop van ser els "xarxeros" els van guanyar el punt per tancar el marcador 4-5. Totes les parelles es van decidir al desempat i la dada estadística son 2 tirades de 180 i una partida de 14 dards d'Òscar Vera.

Per la seva part l'Esplugues CD rebia a casa al CD Terrassa. El segon partit a casa de l'Esplugues en aquesta temporada on el visitants van començar molt forts i amb un 0-4 van fer valdre la seva condició d'aspirants al títol. El cinquè punt el va guanyar Pepi del Pozo 2-0 per sumar el primer punt de l'Esplugues. Però el darrer punt el va tornar a guanyar el Terrassa que amb un 1-5 ja tenia el partit guanyat. A les parelles els egarencs no van afluixar i van guanyar dos punts més, mentre Antonio Hidalgo i Jordi Güell guanyaven 2-1 per l'Esplugues el segon punt del club local. Un 2-7 final favorable al Terrassa que amb una derrota segueixen a la part alta de la classificació. La dada estadística va ser un 180 de Samuel Famoso.

El Pinedards CD de Pineda de Mar ha estat el club que ha descansat aquesta setmana, i amb dues victòries es manté en bones posicions a la classificació.

Properes cites:
01-02-2020 Jornada 7 Divisió d'Honor 2019-20
08-02-2020 Jornada 8 Divisió d'Honor 2019-20
15-02-2020 4rt Open DESTÍ WORLD MASTERS (info)

Una setmana més us agrairem les fotos de les vostres partides i del tercer temps que com cada setmana hem compartit a les xarxes socials d'Instagram, Twitter i Facebook i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos).

Divisió d'Honor 
6a Jornada - 25 de gener de 2020

    CD Baix Camp CD Baix Camp 5-4 Piritoño CD Piritoño CD CD Baix Camp - Reus info
    CD Guardiola CD Guardiola 5-4 CEDSAB CEDSAB CD Guardiola - Bar Rentree info
    CD La Xarxa CD La Xarxa 4-5 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat Seu CD La Xarxa info
    Esplugues CD Esplugues CD 2-7 CD Terrassa CD Terrassa Complex Esportiu Les Moreres info

 

 

Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.