Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR
Resultats i Classificació Jornada 4

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte, 21 de desembre s'ha celebrat la 4a jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor on tots els partits van començar amb un minut de silenci en homenatge a Juan Bautista Lorente, vicepresident de la FCD entre el 2009-2013 que ens ha deixat fa pocs dies.

La quarta Jornada s'ha viscut amb sort diferents per als equips locals on nomès el CD Baix Camp ha fet valdre el factor camp i s'ha imposat a casa davant del Pinedards CD, un partit que s'ha igualat a les parlles i que s'ha decidit per la mínima en el darrer punt del partit. 
 
Pel que fa el CEDSAB ha perdut el partit ja als punts individuals contra el CD Terrassa on quatre dels sis punts s'han resolt al joc de desempat, un l'ha sumat l'equipo local i els altres tres els egarencs. Les parelles també han estat molt igualades amb dos dels tres punts resolts al joc de desempat també, però en aquest cas els ha sumat tot el Terrassa. Un partit molt igualat on el resultat no fa justicia al que s'ha viscut al partit.
 
Per la seva part l'Esplugues s'ha estrenat a la seva nova seu i ho ha fet contra el Piritoño CD de Malgrat de Mar. El factor camp aquí no ha estat condicionant, ja que el recent canvi ha fet que gairebé no hagin tingut adaptació a les noves instal·lacions. Els del Piritoño han començat en peu ferm el partit, guanyant tots els punts individuals i sense cedir cap joc. Una persistència que han mantingut a les parelles per tancar el partit amb la mateixa fermessa.
 
El partit entre el CD Guardiola i el Lligues Adg.cat del CD Olot es va jugar el 28 de desembre, amb molta emoció. Els punts individuals van acabar amb 3-3 al marcador, el primer punt de parelles va ser pels olotins i el segon per als de Manresa. Amb un 4-4 es jugava el punt decissiu. El primer joc va per pels d'Olot però els dos següents els va guanyar el CD Guardiola que per la mínima es va emportar la victòria.
 
Sort dispar entre els clubs a les portes de les vacances de Nadal. La competició ara farà una pausa i es rependrà el dissabte 11 de gener amb la 5a jornada (veure la prèvia) i el dissabte 18 de gener retorna el Destí World Masters amb el 3er Open que es celebrarà a Manresa (veure prèvia aquí).
 
A continuació teniu el detall de tots els resultats i les actes dels partits. I també a la galeria podreu trobar les millor fotos de la setmana (accedir al menú galeria / fotos).
 
Divisió d'Honor
Resultats 4a Jornada - 21 de Desembre de 2019
CD Baix Camp CD Baix Camp 5-4 Pinedards CD Pinedards CD CD Baix Camp - Reus info
CD Guardiola CD Guardiola 5-4 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat es jugarà el 28-desembre info
CEDSAB CEDSAB 1-8 CD Terrassa CD Terrassa La Riera 2 - CEDSAB info
Esplugues CD Esplugues CD 0-9 Piritoño CD Piritoño CD Associació C. Andalusa d'Esplugues info

180s Jonathan Martín (CD Terrassa)

 
 
Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.