Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 1

El proper dissabte, 9 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2019-20, la màxima competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya.

Aquest any la competició avança l'inici 15 dies, en un pas més per escurçar la finalització de la competició en dates de molta calor.

Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

La Divisió d'Honor està formada per nou clubs i hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans. Aquesta edició s'ha incorporat el Pinedards Club de Dards, de Pineda de Mar que suposa un increment de participació a la màxima competició regular de la Federació.
 
Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, que és el club degà dels dards catalans; l'Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, un dels clubs amb més jugadores femenines, el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat", el Piritoño CD de Malgrat de Mar, el Cesab de Sant Andreu de la Barca, el CD Terrassa per la seva part lluitarà per guanyar la lliga que se li va escapar la temporada passada i el CD Baix Camp de Reus que defensarà el títol de la Lliga Catalana. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.
 
La competició es jugarà els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
 
Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder d'il·lustrar i donar color a la jornada.
 
Un cop tancada la inscripció quedarà confirmat el calendari amb la següent primera jornada i seguidament actualitzarem el llistat d'esportistes registrat per cada club al gestor de la Lliga Catalana.
 
DIVISIÓ D'HONOR - 1a Jornada - 9 de novembre a les 17:00 hores
Data Local       Visitant Sala de Joc  
09/11/19 CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD Guardiola CD Guardiola Reus Històric
09/11/19 CD La Xarxa CD La Xarxa vs Esplugues CD Esplugues CD Puig-Reig Històric
09/11/19 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CEDSAB CEDSAB Olot Històric
09/11/19 Pinedards CD Pinedards CD vs CD Terrassa CD Terrassa Pineda de Mar Històric

El calendari complert disponible aquí.

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.

Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.