Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 8a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19 segueix amb les seves jornades, amb la vista posada a la Catalunya Cup d'Equips (dia 9 de març).

Per saber més de cada partit d'aquesta jornada fer clic a la flexa blava, on accedireu a la informació de la localització del club, esportistes registrats amb els números de fitxa i històric de resultats entre ambdós equips dels últims quatre anys. Informació que també servirà als capitans per complimentar tots els camps de les actes degudament, per saber una mica més dels vostres rivals i companys d'altres clubs.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 8 - 23 de febrer de 2019

  CD Guardiola CD Guardiola   vs   CD Baix Camp CD Baix Camp     
   CD Terrassa CD Terrassa  
vs   CD La Xarxa  CD La Xarxa    
   Esplugues CD Esplugues CD   vs   Piritoño CD  Piritoño CD    
   Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat   vs
CEDSAB  CEDSAB    

Partits ajornats: J-5 Cedsab vs Piritoño CD

Properes jornades:  
2-març jornada per a partits abançats
9-març CATALUNYA CUP

Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.