Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 6a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19 arriba a l'equador de la primera volta i els clubs ja comencen a entreveure les seves posicions a la classificació. Però abans us informem dels canvis de calendari.

EL CALENDARI 2019. Fa pocs dies s'han anunciat les dates del Winmau World Masters, que aquest any es celebrarà entre el 25-27 d'octubre, i les dates de la WDF Europe Cup, que l'han canviat al 8-12 d'octubre. Això vol dir que, segons acordat per assamblea, la FCD ha d'actualitzar la data del Campionat de Catalunya 2019 prevista pel 12-13 d'octubre. Un cop es coneixi la disponibilitat de l'espai, confirmarem novament la data.

EMOCIONANT FINAL DE LA PRIMERA VOLTA. Hi ha diversos partits interessants aquesta sisena jornada on cada club té els seus objetius, guanyar el partit i guanyar en motivació per a la segona volta.

Per saber més de cada partit d'aquesta jornada us convidem a entrar al gestor de la Lliga Catalana on teniu al final de cada línia de partit, un botó blau > amb la informació de la localització del club, esportistes registrats amb els números de fitxa i històric de resultats entre ambdós equips dels últims quatre anys. Informació que també servirà als capitans per complimentar tots els camps de les actes degudament, per saber una mica més dels vostres rivals i companys d'altres clubs.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 6 - 2 de febrer de 2019

  CD La Xarxa CD La Xarxa   vs   Lligues Adg.Cat  Lligues Adg.Cat    
   CD Terrassa CD Terrassa   vs   Esplugues CD Esplugues CD     
   CEDSAB CEDSAB   vs   CD Guardiola  CD Guardiola    
   Piritoño CD Piritoño CD   vs  
CD Baix Camp  CD Baix Camp    

Partits ajornats: J-5 Cedsab vs Piritoño CD

Properes jornades:  
9-febrer  LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 7 (veure calendari partits)
16-febrer  4er Open Destí Winmau 2019  - Puig-Reig (veure informació)
23-febrer LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 8 (veure calendari partits)

Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.