Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 5 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa 5a jornada Lliga Catalana Divisió d'Honor, ha estat una setmana marcada per les victòries a casa del CD Baix Camp i a domicili del CD Terrassa i CD Guardiola.

Els de Reus van dominar les partides individuals on amb un 4-2 al seu favor van acabar de signar la seva victòria davant dels xarxeros a les parelles on els dos primers punts els va guanyar al desempat i el tercer amb un parcial de 2-0, per tancar el marcador amb un 7-2. Aquesta victòria permet al Baix Camp seguir al segon lloc i a la Xarxa els suposa, de moment, mantenir el tercer lloc a la classificació.
 
El Lligues Adg.cat va acabar perdent davant del CD Terrassa que també va rubricar les individuals amb un parcial al seu favor de 2-4. Els locals van sumar el primer punt de parelles amb un parcial 2-0. El segon punt de parelles es va resoldre al desempat amb un Terrassa que va haver de lluitar el punt de partit. El tercer punt de les parelles va ser novament per als d'Olot per deixar un marcador final de 4-5. La igualtat va ser màxims i tots dos equips van empatar guanyant 11 jocs cada un, en un enforntament on per segona jornada el Terrassa es deixava perdre dos punts a les parelles.

L'Esplugues i el Guardiola va començar amb bon peu el partit empatant 1-1 amb parcials de 2-1 i 1-2 cada un. A partir d'aquí els de Manresa van estar més encertats als dobles i ja van resoldre el partit amb un 1-5 a les individuals. A les parelles un cop més l'Esplugues CD va demostar estar encertats i van guanyar dos punts més per acabar guanyant, els de Manresas, el punt final per acabar 3-6. Un cop més a les parelles l'Esplugues està demostant estar encertat, aquí ho podeu veure a les estadístiques d'equip.

El partit entre el CEDSAB i el Piritoño CD va quedar ajornat, i es celebrarà el properament.

Una setmana més alguns resultats no fan justicia amb la igualtat en la majoria de jocs de cada partit, però clavar el dard a doble quan correspon és el factor que decanta la balança final. Us deixem els resultats i les actes de totes les partides:


Resultats 5a Jornada:  Divisió d'Honor 

    CD Baix Camp  CD Baix Camp 7-2 CD La Xarxa CD La Xarxa      
    CEDSAB CEDSAB vs Piritoño CD Piritoño CD      
    Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 4-5 CD Terrassa CD Terrassa      
    Esplugues CD Esplugues CD 3-6 CD Guardiola  CD Guardiola      

Propera jornada: 

02-02-2019 LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 6

Classificació:
 
POS   Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Terrassa CD Terrassa 5 5 0 26 19 7 15  
2 CD Baix Camp CD Baix Camp 5 4 1 36 9 27 13  
3 CD La Xarxa CD La Xarxa 5 2 3 23 22 1 9  
4 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 5 2 3 21 24 -3 9  
5 Piritoño CD Piritoño CD 4 2 2 20 16 4 8  
6 CEDSAB CEDSAB 4 2 2 18 18 0 8  
7 CD Guardiola CD Guardiola 5 1 4 14 31 -17 7  
8 Esplugues CD Esplugues CD 5 1 4 13 32 -19 7  
 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.