Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 4 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorCada començament de gener sovintegen els propòsits per l’any nou, i aquest 2019 no podia ser menys. Sempre hi ha quelcom que ens marquem com a objectiu, com fites a millorar o fer d’una altre manera per tal de seguir endavant. 

Des de la Federació tenim un any molt motivador per endavant amb les diverses competicions habituals, començant per les competicions anuals que cronològicament tenim la Catalunya Cup d’Equips, el Catalonia Open i FCD Anniversary, i els Campionats de Catalunya on sempre hi ha algun detall al tinter per a millorar. Per exemple, la fase final de la Cup d’Equips on aquest any els creuaments de la fase final seran per sorteig i no determinats per la posició a la classificació de la fase per equips. Tampoc ens oblidem de les competicions regulars de la Lliga Catalana amb la Divisió d’Honor i la Divisió de Tarragona, on aquesta darrera ha crescut en participants.

Però aquest 2019 el gran repte el tenim amb la organització de la MED CUP 2019, on per primera vegada un esdeveniment per seleccions es celebrarà a Catalunya. És un gran repte que afrontem amb molta il•lusió, però és un repte col•lectiu, on necessitem la col•laboració de tots els clubs i esportistes per a garantir que sigui un èxit. 

Un esdeveniment d’aquesta magnitud ens permetrà gaudir de ben a prop dels millors esportistes dels països de la Mediterrània, tant en homes com dones. Entre el 7 i 11 de maig seran quatre dies de competicions d’equips, parelles i individuals en l’esdeveniment internacional de dards més important organitzat a casa nostra i on la teva petita aportació ens ajudarà a sumar per que sigui un gran competició, properament us informarem com.

Els nous propòsits també han arribat en forma de resultats i fites assolides per vosaltres, els esportistes, i ja amb la primera jornada d’aquest 2019 s’ha superat el màxim tancament, la millor partida i tenim líder a la classificació de 180’s.

La 4a jornada Lliga Catalana Divisió d'Honor, ha estat molt bona i molts clubs/esportistes han superat els seus registres habituals, La Xarxa ha estat l'úinc local que ha guanyat el seu partit contra el CEDSAB en un partit on s'han registrat una tancada de 128punts d'en Joan Gonzàlez i una de 137 d'en Carlos Lamela, un 180 d'Enric Cid que amés ha fet una partida de 14 dards, igualant la millor partida assolida aquesta temporada.
 
L'Esplugues va perdre a casa davant del Lligues Adg.cat, malgrat tenir el marcador parcial favorable 2-0 va acabar cedint davant l'equip d'Olot, que aquest cop el 50% dels efectius que van entrar en acció eren foranis, fruit de la diversitat i pluralitat que caracteritza aquest club.

El Guardiola per la seva part, va perdre davant del vigent campió, el Piritoño CD que malgrat jugar amb un esportista menys va resoldre el partit ja als punts individuals. Destacar la tancada de 158 punts que va assolir en Carles Arola, la més alta d'aquesta temporada a la màxima competició catalana. 

El partit entre el Terrassa i el Baix Camp es celebrarà el proper dissabte al matí.

Una setmana més alguns resultats no fan justicia amb la igualtat en la majoria de jocs de cada partit, però clavar el dard a doble quan correspon és el factor que decanta la balança final. Us deixem els resultats i les actes de totes les partides:

Resultats 4a JornadaDivisió d'Honor
4a Jornada - 12 de gener
CD Guardiola CD Guardiola 2-7 Piritoño CD Piritoño CD acta
CD La Xarxa CD La Xarxa 8-1 CEDSAB CEDSAB acta
Esplugues CD Esplugues CD 3-6 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat acta
CD Terrassa CD Terrassa 0-0 CD Baix Camp CD Baix Camp ajornat


Propera jornada: 19-gener-2019 Open Winmau

26-gener-2019 5a Jornada Divisió d'Honor

 
Classificació:
POS   Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Baix Camp CD Baix Camp 3 3 0 25 2 23 9  
2 CD Terrassa CD Terrassa 3 3 0 16 11 5 9  
3 CD La Xarxa CD La Xarxa 4 2 2 21 15 6 8  
4 Piritoño CD Piritoño CD 4 2 2 20 16 4 8  
5 CEDSAB CEDSAB 4 2 2 18 18 0 8  
6 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 4 2 2 17 19 -2 8  
7 Esplugues CD Esplugues CD 4 1 3 10 26 -16 6  
8 CD Guardiola CD Guardiola 4 0 4 8 28 -20 4  
 
 

 

La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.